لطف الله فروزنده:
تعدیل نیرو در طرح ادغام وزارتخانه ها در دستور کار قرار ندارد
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور گفت: در طرح ادغام وزارتخانه ها ما تعدیل نیرو را در دستور کار نداریم و پیش شرط واگذاری ها هم حفظ سقف نیروی انسانی است تا حقوق و امنیت شغلی افراد حفظ شود.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، لطف الله فروزنده ديشب در برنامه گفت وگوی ویژه خبری یک شنبه شب شبکه دوم سیما، تقویت بخش های حاکمیتی و واگذاری تصدی گری را از برنامه های دولت در ادغام وزارتخانه ها اعلام کرد.
وي با اشاره به فضای تفاهم بین دولت و مجلس در کوچک سازی دولت گفت: پس از تعیین وزیر، کارگروهی در دولت تشکیل و روی تنقیح قوانین کار خواهند کرد تا فعالیت های موازی ادغام، سازمان های وابسته غیرضروری منحل و ادغام شوند و برخی دستگاه هایی که با توجه به سیاست های اصل 44 باید واگذار شوند، در این واگذاری تسریع شود.
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور افزود: در کل براساس قانون، بخش های حاکمیتی را تقویت و بخش های تصدی گری را واگذار می کنیم.
فروزنده تصریح کرد: برای وزارت راه و شهرسازی 3 ماه و برای دو ادغام دیگر هم مجلس 6 ماه به دولت داده است تا پس از این مدت وظایف جدید برای تصویب به مجلس ارائه شود.
وي مهمترین اهداف انتخاب وزارتخانه های ادغام شده را تناسب کاری و بعضا موازی کاری هایی که وجود داشت دانست و گفت: وزارتخانه های جدید ستاد و سازمان های مستقل دارند که هر یک از آنها هم اساسنامه و هیئت مدیره دارد و وزیر باید سیاستگذاری کند از این جهت، ادغام وزارتخانه ها به معنی افزایش چند برابری کار یک وزیر نیست.
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور گفت: در این فرآیند ما تعدیل نیرو را در دستور کار نداریم و پیش شرط واگذاری ها هم حفظ سقف نیروی انسانی است تا حقوق و امنیت شغلی افراد حفظ شود ضمن آن که دولت ساماندهی نیروی انسانی می کند تا نیرو از مراکزی که تراکم وجود دارد به مراکز دارای نیروی کم جا به جا شوند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.