کد خبر:۱۳۴۵۸۴
معاون وزير نفت خبر داد:
افزايش توليد روزانه 1.8 ميليون ليتر بنزين با استاندارد يورو 4 در مهر ماه
معاون وزير نفت در امور پالايش و پخش فرآوردههاي نفتي از افزايش توليد 1.8 ميليون ليتري بنزين پالايشگاه تهران با بهرهبرداري از طرح بهينهسازي و بنزينسازي در اوايل مهر امسال خبر داد.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو» به نقل از پايگاه اطلاعرساني وزارت نفت(MOP)، مهندس عليرضا ضيغمي با اشاره به اين كه با حمايت بانكهاي داخلي و فشرده كردن كار پيمانكاران طرح توسعه پالايشگاه شهيد تندگويان تهران تصريح كرد: خرداد امسال مراحل نصب اين پروژه انجام شد.
وي با بيان اينكه بهاين ترتيب با راهاندازي اين پروژه در بخش بنزينسازي حدود 1.8 ميليون ليتر افزايش توليد بنزين در اين پالايشگاه خواهيم داشت، افزود: با بهرهبرداري رسمي از اين پروژه، بنزين و گازوييل با استاندارد يورو 4 در پالايشگاه شهيد تندگويان توليد و سوخت مورد نياز تهران و برخي از كلانشهرها از فرآوردههاي توليدي اين پالايشگاه با استاندارد روزآمد اروپا تامين خواهد شد.
مدير عامل شركت ملي پالايش و پخش فرآوردههاي نفتي ايران در ادامه توضيح داد: با اجراييشدن طرحهاي بنزينسازي و بهينهسازي پالايشگاه شهيد تندگويان، گوگرد موجود در نفتگاز جداسازي شده، براي صادرات به ماهشهر انتقال داده ميشود.
آخرين وضعيت تعويض خطوط لوله در استان تهران
وي با اشاره به تعويض خطوط لوله انتقال در استان تهران خاطر نشان كرد: در حال حاضر يكي از اين خطوط لوله در مدار توليد قرار گرفته است و ما اميدواريم شهرداريهاي مناطق مختلف استان تهران همكاريهاي لازم را به منظور تسريع در تعويض خطوط لوله باقي مانده انجام دهد.
كمبود جايگاه بنزين در كلانشهرها نداريم
مهندس ضيغمي با بيان اينكه در كلانشهرها در رابطه با تعداد جايگاههاي بنزين كمبودي وجود ندارد، گفت: در اين رابطه همچنين از استاندار و ديگر مقامات استان تهران و كلانشهرها درخواست ميكنيم زمين با قيمت مناسب در اختيار جايگاهداران قرار دهند تا بخش خصوصي نيز بتواند در اين زمينه سرمايهگذاري كند.
وي درخصوص جايگاههاي سي.ان.جي نيز اظهار داشت: از شهرداريها در خواست كردهايم اولويت سرمايهگذاريها را به ساخت جايگاه سي.ان.جي در كلانشهرها دهند و وزارت نفت نيز در اين خصوص وسايل و تجهيزات رايگان را در اختيار آنها قرار خواهد داد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰