عوارض سبز صنایع آلاینده باید به هرمزگان پرداخت شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۵۹۶۸

عوارض سبز صنایع آلاینده باید به هرمزگان پرداخت شود

رئیس کل دادگستری هرمزگان با تأکید بر صیانت از حقوق مردم استان گفت: عوارض سبز مربوط به صنایع آلاینده‌ای که آثار زیست‌محیطی آنها متوجه هرمزگان است، باید به این استان پرداخت شود و در این زمینه پیگیری‌های قانونی لازم انجام خواهد شد.

عوارض سبز صنایع آلاینده باید به هرمزگان پرداخت شود

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رئیس کل دادگستری هرمزگان بر لزوم اخذ عوارض سبز مربوط به صنایع آلاینده استان هرمزگان که محل استقرار آنها در استان‌های مجاور است و استرداد مالیات پیمانکاران طرح‌های انجام شده در هرمزگان تأکید کرد.

 

جلسه شورای حفظ حقوق بیت المال در اراضی ملی و منابع طبیعی استان هرمزگان به ریاست مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری استان و با حضور اعضا با دستور کار بررسی آخرین اقدامات محیط زیست و اداره کل مالیاتی در اخذ عواض سبز صنایع آلاینده برگزار شد.

 

مجتبی قهرمانی، رئیس کل دادگستری هرمزگان در این نشست بر لزوم انجام مکاتبات جهت اخذ عوارض سبز مربوط به صنایع آلاینده استان هرمزگان که محل استقرار آنها در استان‌های مجاور است تأکید کرد.

وی یادآور شد: سازمان محیط زیست نیز باید در خصوص انجام کارشناسی آلاینده ها، حساسیت و دقت کافی را داشته باشد.

 

قهرمانی همچنین افزود: مالیات پیمانکاران طرح‌های انجام شده در هرمزگان باید در همین استان پرداخت شود.

 

وی تصریح کرد: در راستای صیانت از حقوق مردم شریف استان هرمزگان، باید فوراً در خصوص مالیات و عوارض ارزش افزوده پرداختی توسط پیمانکاران طرح‌های انجام شده در استان هرمزگان که به محل استقرار واحد تولیدی در استان‌های دیگر واریز شده است با ادارات امور مالیاتی آن استان‌ها مکاتبه شود و پیگیری‌های لازم برای استرداد این وجوه به استان هرمزگان صورت پذیرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار