ورزش دانشگاهی جریان تربیت، اخلاق و اعتمادسازی نسل جوان است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۵۲۵۳۳

ورزش دانشگاهی جریان تربیت، اخلاق و اعتمادسازی نسل جوان است

آیین اختتامیه مسابقات شطرنج پانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و جمعی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

ورزش دانشگاهی جریان تربیت، اخلاق و اعتمادسازی نسل جوان است

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آیین اختتامیه مسابقات شطرنج پانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جمعی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

 

در این مراسم محمدحسین پورغریب معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به تجربیات شخصی خود از دوران کودکی، ورزش را جریانی مستمر و تربیت‌ساز دانست و گفت: از کودکی ورزش را آغاز کردم و به یاد دارم مربیان ما علاوه بر آموزش ورزشی، بر مفاهیم اخلاقی، سلامت جسم و خدمت به مردم تأکید داشتند و به ما می‌آموختند که ورزش مقدمه‌ای برای خدمت بهتر به بندگان خداست.

 

وی با اشاره به دوران دانشجویی خود افزود: در تیم‌های ورزشی دانشگاه، یاد گرفتیم که کار تیمی، گذشت، بزرگواری و منش پهلوانی داشته باشیم. مربیان ما در شکست‌ها نیز درس صبر و گذشت می‌دادند و این آموزه‌ها در زندگی حرفه‌ای و اجتماعی ما تأثیرگذار بود.

 

پورغریب با بیان خاطراتی از دوران فعالیت ورزشی خود و آسیب‌دیدگی در مسابقات سال ۱۳۹۰ اظهار کرد: ورزش همواره بخشی از زندگی من بوده و حتی در سخت‌ترین شرایط جسمی نیز نقش مهمی در ادامه مسیر زندگی‌ام داشته است.

 

معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به تجربه حضور خود در محیط دانشگاه و مشاهده الگو‌های ورزشی گفت: در دانشگاه با اساتیدی مواجه شدم که با تعهد و نظم، ورزش را نه برای خود، بلکه برای ایجاد انگیزه و همراهی جمعی دنبال می‌کردند و این نشان می‌دهد ورزش یک جریان فرهنگی و آموزشی عمیق است.

 

وی ادامه داد: ورزش به ما کار گروهی، گذشت، منش پهلوانی و حتی مفاهیم فرهنگی را می‌آموزد؛ همان‌گونه که در المپیک‌های جهانی نیز بر صلح و پرهیز از جنگ تأکید می‌شود.

 

پورغریب با اشاره به راه‌اندازی بخش ورزش‌درمانی در بیمارستان روزبه گفت: در آن فضا شاهد بودم که چگونه حرمت محیط ورزشی باعث گذشت و کنترل خشم حتی در میان بیماران روان‌پزشکی می‌شود و این نشان‌دهنده اثر عمیق ورزش بر رفتار انسان است.

 

وی در جمع‌بندی سخنان خود، ورزش را «دریای خاطرات، آموزش و درس» توصیف کرد و افزود: افتخار می‌کنم که پس از حدود ۳۰ سال، قطره‌ای کوچک از این جریان بزرگ بوده‌ام و این المپیاد توانست شادی را به دل دانشجویان دختر عزیز ما بیاورد.

 

معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران با قدردانی از همکاران وزارت بهداشت و دانشگاه، به‌ویژه معاونت فرهنگی و دانشجویی، گفت: با وجود تعطیلات، همکاران در این چند روز با تمام توان در خدمت دانشجویان بودند و حضور حدود ۷۰۰ دانشجو و ثبت خاطرات خوب برای آنان، خستگی را از تن همه ما بیرون کرد.

 

وی شیرین‌ترین لحظه این المپیاد را گفت‌وگوی یکی از دانشجویان با مسئولان دانست که پس از سال‌ها انتظار برای برگزاری المپیاد، با بغض از خلف وعده‌ها گلایه داشت و تأکید کرد: آرامش و اعتماد نسل جوان، مسئولیت اصلی ماست.

 

وی در پایان تأکید کرد: وظیفه ما ایجاد فضایی است که جوانان به ما و به کشورشان اعتماد کنند. اگر امروز اعتماد کمرنگ شده، بخشی از آن به دلیل عمل نکردن به وعده‌هاست. خوشحالم که در این مدت با همراهی همکاران توانستیم فضایی مناسب برای دانشجویان فراهم کنیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار