کد خبر:۱۳۵۲۸۶
رئيس دانشگاه شيراز در گفتوگو با «خبرگزاري دانشجو»:
طرح به حداقل رساندن اختلاط در دانشگاه شيراز همچنان ادامه دارد
رئيس دانشگاه شيراز با اشاره به طرح كاهش اختلاط دانشجويان در كلاسها گفت: طرح به حداقل رساندن اختلاط در دانشگاه شيراز كه از قبل آغاز شده، همچنان ادامه خواهد يافت.
دكتر محمد موذني در گفتوگو با خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، از ادامه يافتن طرح كاهش اختلاط در دانشگاه شيراز خبر داد و گفت: از ابتدا هم طرح تفكيك جنسيتي در دانشگاه ها مطرح نبوده و تاكيد وزير علوم بر كاهش اختلاط بين دانشجويان بوده است.
رئيس دانشگاه شيراز اضافه كرد: جداسازي كلاس ها در دانشگاه شيراز از قبل آغاز شده و در آينده هم اجرا خواهد شد.
وي اظهار داشت: اگر بتوانيم امكانات لازم را فراهم كنيم و تعداد دانشجويان در كلاس ها به حد نصاب برسد، كلاس هاي بيشتري را در دروس عمومي و اختصاصي تفكيك خواهيم كرد.
موذني يادآور شد: بسياري از كلاس هاي دروس عمومي از ترم گذشته در اين دانشگاه به صورت تفكيكي برگزار شد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰