نگارش فيلمنامه 40 قسمتي بر اساس زندگي برادران شهيد افراسيابي
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۵۵۰۱
با عنوان «خورشيد، ماه و پنج ستاره دنباله‌دار» صورت مي‌گيرد؛

نگارش فيلمنامه 40 قسمتي بر اساس زندگي برادران شهيد افراسيابي

 فيلمنامه 40 قسمتي «خورشيد، ماه و پنج ستاره دنباله‌دار» بر اساس زندگي برادران شهيد افراسيابي در انجمن سنيماي انقلاب و دفاع مقدس نوشته مي‌‌‌شود.  
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، تحقيقات بر روي زندگي برادران شهيد افراسيابي از سوي انجمن سنيماي انقلاب و دفاع مقدس آغاز شده و پس از تكميل اين مرحله از كار، نگارش فيلمنامه‌اي با عنوان «خورشيد، ماه و پنج ستاره دنباله‌دار» بر همين اساس آغاز خواهد شد.

سيد‌فرهاد حسيني، دبير شوراي فيلمنامه انجمن سينماي انقلاب و دفاع مقدس ضمن اعلام اين خبر گفت: با اينكه ما در دنيا كمتر موردي سراغ داريم كه در يك جنگ پنج فرزند يك خانواده به شكل داوطلبانه به جبهه اعزام و شهيد شده باشند؛ اما با وجود چنين حماسه‌اي در ايران اسلامي، به اين مهم تاكنون در عرصه تلويزيون و سينماي كشورمان پرداخته نشده و ما در انجمن سينماي انقلاب و دفاع مقدس قصد داريم غبار از اين حماسه و مظلوميت زدوده و اثري الهام‌بخش و عبرت‌آموز را به تصوير بكشيم.

حسيني افزود: با تكميل اين تحقيقات، يك فيلمنامه 40 قسمتي براي ساخت يك سريال نگاشته مي شود.
در اين اثر، علاوه بر زندگي پنج برادر شهيد، به شخصيت بزرگوار والدين اين شهيدان نيز پرداخته خواهد شد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار