نخستين يادواره شهداي دانشجوي دانشگاه كاشان برگزار ميشود
به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، جواد نخي در اين باره گفت: اولين يادواره شهداي دانشجوي دانشگاه كاشان، 17 آذر ماه سال جاري مصادف با شب عرفه در دو نوبت صبح و عصر و با حضور سرداران ارشد سپاه و دوران دفاع مقدس در اين دانشگاه برگزار ميشود.
وي ضمن اشاره به وجود 22 شهيد دانشجو در اين دانشگاه، هدف از برگزاري اين يادواره را يادمان و پاسداشت نام و رشادتهاي اين دانشجويان شهيد، تجليل و تكريم از خانوادههاي اين شهدا و ارتقاي فرهنگ ايثار و معنويت در بين دانشجويان ذكر كرد.
دبير ستاد برگزاري نخستين يادواره شهداي دانشجوي دانشگاه كاشان، برپايي نمايشگاههاي كتاب و آثار دفاع مقدس و ماكتهاي عملياتهاي مختلف دوران جنگ را از ديگر برنامههاي اين يادواره عنوان كرد.
نخي يادآور شد: در صورت آماده سازي و فراهم شدن امكانات، مراسم خاكسپاري شهداي گمنام و عمليات كلنگ زني طرح پرديس شاهد همزمان با روز برگزاري يادواره در اين دانشگاه انجام ميشود./انتهاي پيام/