از جنگ جهانی طلا تا روایت‌سازی دروغ اینترنشنال این بار در شاهین‌شهر اصفهان + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۲۶۶۵
در مجله خبری راس یک مطرح شد؛

از جنگ جهانی طلا تا روایت‌سازی دروغ اینترنشنال این بار در شاهین‌شهر اصفهان + فیلم

در مجله «رأس یک» امروز به موضوعاتی از قبیل جنگ جهانی طلا، خودرو‌های میلیاردی و اقتصادی ایران خودرو، روایت‌سازی دروغ اینترنشنال این بار در شاهین‌شهر اصفهان و... پرداخته شد.
از جنگ جهانی طلا تا روایت‌سازی دروغ اینترنشنال این بار در شاهین‌شهر اصفهان + فیلم

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در مجله «رأس یک» امروز به موضوعاتی از قبیل در مجله «رأس یک» امروز به موضوعاتی از قبیل جنگ جهانی طلا، خودرو‌های میلیاردی و اقتصادی ایران خودرو، روایت‌سازی دروغ اینترنشنال این بار در شاهین‌شهر اصفهان و... پرداخته شد.

 

افزایش قیمت خودرو‌های ایران‌خودرو بدون ارتقای کیفیت/ خودرو‌های اقتصادی هم وارد محدوده میلیاردی شدند

امیررضا میکائیلی، خبرنگار در برنامه «راس یک» گفت: ایران خودرو قیمت خودرو‌های خود را به طور میانگین ۴۰۰ میلیون تومان افزایش داد.

وی افزود: این افزایش قیمت بر خودرو‌های اقتصادی نیز تأثیر گذاشته و ما شاهد هستیم که خودرو‌هایی با قیمت کارخانه ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیون تومان به قیمت یک میلیارد تومان و بیشتر رسیده‌اند. به این ترتیب، اکنون شاهد پدیده خودرو‌های اقتصادی میلیاردی هستیم.

میکائیلی گفت: افزایش قیمت‌ها در حالی رخ داده که کیفیت خودرو‌ها تغییری نکرده است؛ ما با یک صنعتی مواجه هستیم که بعد از چهار دهه هنوز هم زیان‌ده است.

وی گفت: با تغییر مالکیت و نقش‌آفرینی کروز، قرار بود فصل تازه‌ای در ایران‌خودرو آغاز شود؛ فصلی با کلیدواژه‌هایی مثل بهره‌وری، کیفیت و خروج از زیان. اما آنچه امروز دیده می‌شود، بیشتر شبیه ادامه همان مسیر قدیمی است؛ با قیمت‌های بالاتر و نارضایتی عمیق‌تر. اگر قرار بود خصوصی‌سازی معجزه کند، حالا باید معجزه‌اش را می‌دیدیم، نه فاکتور جدیدش را.

کد ویدیو
 

نمونه‌ای از حضور تیم‌های حرفه‌ای در اقدامات تروریستی اخیر در کشور/ از بین بردن تمامی نشانه‌های شناسایی پس از اقدام تروریستی

علی توسلی خبرنگار در برنامه «راس یک» گفت: تیم‌های تروریستی در اقداماتی که طی چند روز در شهر‌های مختلف انجام دادند بصورت تیمی و حرفه‌ای اقدام میکردند.

وی افزود: شخص تروریست پس از زیرگیری نیرو‌های حافظ امنیت و سپر گرفتن ماشین برای شلیک به سمت نیرو‌های حافظ امنیت اقدام به آتش زدن ماشین میکنند تا هیچ نشانه شناسایی وجود نداشته باشد.

توسلی گفت: پیش از این نیز فیلمی از زیر گیری توسط یک تروریست منتشر شد که بعد از اقدام تروریستی بین جمعیت رفته و با قربانی کردن یکی از معترضان، جنازه وی را داخل ماشین میگذارد تا این اقدام تروریستی به نام شخص دیگری زده شود.

کد ویدیو
 

جنگ جهانی طلا

قیمت جهانی طلا تحت‌تأثیر خرید بزرگ چین و یک رقابت سنگین با آمریکا رکورد زد؟

کد ویدیو
 

سندی دیگر بر دروغگویی خبرنگار وطن فروش اینترنشنال درمورد بازار رشت/ بازخوانی بخشی از دروغ‌سرایی پورمحسن در مستند بازار رشت

علی توسلی خبرنگار در برنامه «راس یک» گفت: طبق تصاویر منتشر شده از شبکه تروریستی اینترنشنال در زمان آتش زدن مسجد حاج مجتهد که منجر به آتش سوزی بخشی از بازار رشت شد هیچ نیروی امنیتی در محدوده اطراف مسجد حضور نداشت این درحالی است که در مستند اینترنشال ادعا میشود اغتشاشگران در بازار بودند و نیرو‌های امنیتی مسجد را به آتش کشیدند!

کد ویدیو
 

اگر آقای تام مورلی ناراحت نمیشود رضا پهلوی به عنوان یک همسر میخواهد پیامی بدهد!

کد ویدیو
 

تروریست‌ها در پاسخ به تماس تلفنی همسر شهید علی خشوعی: ما همه سالم هستیم و تمام نیروهای حافظ امنیت را تکه تکه کردیم و سوزاندیم!


 محمدصدیق پهلوانی‌نیا در برنامه راس یک گفت: روایت آشکار همسر شهید سید علی خشوعی از حجم خشونت سازماندهی شده تروریست‌ها علیه را بشنوید و شهید سید علی خشوعی، یکی از شهدای عزیز و سرافراز کشورمان از شهر اصفهان است و جزء چهار شهیدی بودند که تصاویر شهادتشان به دست تروریست‌ها برای مردم آشناست. 

او ادامه داد: در آن شب، تروریست‌ها با هر ابزاری که در دست داشتند، به نیروهای حافظ امنیت حمله کردند. از میله‌های کنار جاده تا ابزارهای تیز و سازماندهی شده‌ای که برای این حملات آماده کرده بودند، همگی برای به شهادت رساندن نیروهای ما به کار گرفته شدند.

کد ویدیو
 

روایت‌سازی دروغ اینترنشنال درباره وجود تیربار و نیروی نظامی در ساختمان نگارستان شاهین‌شهر اصفهان

محمدصدیق پهلوانی‌نیا در برنامه راس یک اظهارداشت: تمامی راهروهای ساختمان نگارستان شهرداری اصفهان در شب حمله، توسط تروریست‌ها به آتش کشیده شدند.

او تصریح کرد: در این شب، یک دوربین در میان اغتشاشگران تصاویری از آتشی که به جان ساختمان افتاده بود ضبط کرد و این تصویر در شبکه‌های فاسد و مزدور مانند اینترنشنال و بی‌بی‌سی پخش شد و این شبکه‌ها ادعا کردند که در بالای ساختمان تیرباری وجود داشته است.

وی افزود: اما پس از بررسی‌ها، مشخص شد که در شب حمله تروریست‌ها نیروی امنیتی در بالای ساختمان نبوده است. تنها نگهبانان ساختمان نگارستان برای فرار از آتشی که تروریست‌ها به جان ساختمان انداخته بودند، به طبقات بالای ساختمان پناه برده بودند.

کد ویدیو
 

هدف تروریست‌ها در شاهین شهر ویرانی خاک کشور بود! /شاهین‌شهر دو سینما داشت و این افراد یکی از آن‌ها را کاملاً نابود کردند

سجاد درستان خبرنگار اعزامی به شاهین شهر اصفهان در برنامه راس یک گفت: شاهد بودیم که در مسیر حرکت اغتشاشگران در این شهر از اموال دولتی و غیر دولتی گرفته تا بانک‌های خصوصی و دولتی، حتی به ساختمان‌هایی که متعلق به مجمع خیرین مدرسه‌ساز شاهین‌شهر بود، حمله شد و ساختمان نگارستان که کاربرد اداری و فرهنگی داشت و برای قرض الحسنه‌ها و برخی شرکت‌های خصوصی استفاده می‌شد، هم هدف حمله قرار گرفت.

او اضافه کرد: کسی که بخواهد تغییرات سیاسی رادیکال ایجاد کند، به نظر باید مکان‌هایی را نگه دارد که برایش حکومت‌داری ممکن شود اما شاهد بودیم که اداره‌های مختلف از جمله دادگستری، اداره مالیات، آتش‌نشانی، صدا و سیما، آموزش و پرورش همگی دچار تخریب و آسیب شدند.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار