کد خبر:۱۳۶۳۴۵
همزمان با شب نیمه شعبان برگزار می شود؛
رقابت نوجوانان منتظر مهدی (عج) در آذین بندی کوچه های انتظار
همزمان با شب ولادت حضرت مهدی (عج) نوجوانان غرب پایتخت در قالب طرح «110 کوچه منتظر» ، اقدام به آذین بندی هماهنگ کوچه ها می کنند.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو» در این برنامه 100 تن از نوجوانان 12 تا 15 ساله در روز 25 تیر بر اساس آموزش ها و هماهنگی های قبلی ، کوچه های منتخب منطقه را به صورتی خلاقانه آذین می بندند.
بر اساس این گزارش این طرح با هدف احیای سنت های نیکوی گذشته و حضور و رقابت سالم و مشارکت سازمان دهی شده نوجوانان در جشن های نیمه شعبان با مشارکت اهالی محله های منتخب در منطقه 22 برگزار می شود و در انتها به بهترین گروه ها جوایزی تعلق خواهد گرفت.
فرهنگسرای تهران این طرح را از ساعت 9 تا 13 روز شنبه 25 تیر – مصادف با شب نیمه شعبان – در کوچه هایی انتخاب شده در شهرک یاس ، میدان المپیک ، امیرکبیر ، گرمدره و شهرک گلستان با حضور 100 نوجوان و در قالب پنج گروه برگزار می کند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰