آغاز عملیات احداث مخزن ۵۰۰۰ مترمکعبی مهریان با اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۴۶۵۶

آغاز عملیات احداث مخزن ۵۰۰۰ مترمکعبی مهریان با اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومان

عملیات اجرایی پروژه احداث مخزن ۵۰۰۰ مترمکعبی مهریان و ۴ کیلومتر خط انتقال آب با اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومان، با هدف تأمین آب شرب پایدار برای مناطق مهریان، بلهزار و جدل غوره شهرستان بویراحمد آغاز شد.

آغاز عملیات احداث مخزن ۵۰۰۰ مترمکعبی مهریان با اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومان

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیین کلنگ‌زنی پروژه احداث مخزن ۵۰۰۰ مترمکعبی مهریان و ۴ کیلومتر خط انتقال آب با اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومان، به منظور تأمین آب شرب مناطق مهریان، بلهزار و جدل غوره بویراحمد آغاز شد.

رضا رضایی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم گفت: این پروژه با هدف تأمین آب شرب پایدار برای ۴۳۰۰ خانوار در مناطق تحت پوشش مهریان، بلهزار و جدل غوره اجرا خواهد شد.

رضایی اعتبار تخصیص‌یافته برای این پروژه را ۱۵۰ میلیارد تومان عنوان کرد و یادآور شد که از محل اعتبارات ملی تأمین خواهد شد.

وی افزود: با توجه به نیاز روزافزون به منابع آبی در این مناطق، احداث مخزن ۵۰۰۰ مترمکعبی و خط انتقال ۴ کیلومتری آب، گامی بزرگ در جهت بهبود شرایط زندگی مردم این مناطق است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: در این پروژه، شرکت آوین فتح دنا به عنوان مجری اجرای پروژه در مدت زمان مشخص، مسئولیت ساخت مخزن و خط انتقال آب را بر عهده دارد.

وی تصریح کرد: این پروژه علاوه بر تأمین آب شرب، به افزایش رفاه و بهبود شرایط بهداشتی و زندگی در این مناطق کمک خواهد کرد.

رضایی اظهار کرد: این پروژه بخشی از طرح‌های کلان آب‌رسانی در سطح استان است که در راستای توسعه زیرساخت‌های آبرسانی و بهبود کیفیت زندگی مردم انجام می‌شود.

وی یادآور شد: پیش‌بینی می‌شود که با تکمیل این پروژه، تأمین آب شرب برای ساکنین این مناطق به میزان قابل توجهی بهبود یابد و از بروز مشکلات احتمالی در این زمینه جلوگیری شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار