كعبي در گفت و گو با «خبرگزاري دانشجو»:
نيروهاي اطلاعات سرويسهاي جاسوسي را زمين گير كرده است
عضو مجلس خبرگان رهبري اظهار داشت: عملكرد وزارت اطلاعات به اذعان سرويسهاي جاسوسي آمريكا و صهيونيستها طوري است كه آنها را از لحاظ اطلاعاتي و امنيتي زمين گير كرده است.
حجت الاسلام عباس كعبي در گفت و گو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با بيان اين مطلب كه از عرصههاي مهم رويارويي نظام با نظام سلطه و استكبار، عرصه امنيتي و اطلاعاتي است، خاطرنشان كرد: در اين جنگ پنهان و آشكار امنيتي وزارت اطلاعات تاكنون به خوبي عمل كرده به طوري كه دشمنان نيز بارها به اين نكته اعتراف كردهاند.
وي با اشاره به اينكه وزارت اطلاعات نظام جمهوري اسلامي همواره در عرصههاي امنيتي و اطلاعاتي پيروزيهايي درخشاني به دست آورده است، گفت: رخنه و نفوذ اطلاعاتي به عمق سرويسهاي جاسوسي مدعي نظام استكبار اعم از موساد و CIE از جمله اين اقدامات است.
حجت الاسلام كعبي، دستگيري گروه وابسته به ريگي را از نمونهاي از اقدامات وزارت اطلاعات برشمرد و افزود: امروز وزارت اطلاعات در عرصههاي جنگ نرم، فرهنگي و اجتماعي دشمنان ميدان دار اصلي است.
وي ادامه داد: امروز عملكردها، مجاهدتها و فداكارهاي نيروهاي وزارت اطلاعات لنگرگاه اعتماد نخبگان و مسئولان و عموم مردم كه دل در گرويي نظام دارند شده است.
وي تاكيد كرد: به اعتراف سرويسهاي جاسوسي آمريكا و صهيونيستها نيروهاي امنيتي و اطلاعاتي جمهوري اسلامي در سطح منطقه آنها را از لحاظ اطلاعاتي و امنيتي زمين گير كرده است.
عضو مجمع خبرگان رهبري با اشاره به اينكه در دهه اول دهه استقرار و مقابله وزارت اطلاعات با توطئههاي آشكار دشمنان بود، گفت: در دهه دوم ترميم، توسعه و ورود به عرصههاي گسترده كارشناسي را از سوي وزارت اطلاعات شاهد بوديم.
عضو مجلس خبرگان رهبري اضافه كرد: دهه سوم، دههاي هجوم و پيشگيري از توطئههاي دشمنان و حفظ امنيت كشور در جنگ نرم از سوي وزارت اطلاعات است.
وي ضمن اظهار خرسندي از اينكه در مرحلهاي قرار داريم كه اقتدار امنيتي و اطلاعاتي جمهوري اسلامي به رخ سرويسهاي جاسوسي غرب و صهيونيستها كشيده شده است، گفت: اميدواريم همچنان اعتماد و اطمينان بين نيروهاي امنيتي و نخبگان حفظ شود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰