برخورد ضربتی پلیس ایلام با شبکه‌های مواد مخدر / دستگیری ۱۶۵ متهم در طرح «آرامش در شهر»
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۹۹۲۸

برخورد ضربتی پلیس ایلام با شبکه‌های مواد مخدر / دستگیری ۱۶۵ متهم در طرح «آرامش در شهر»

فرمانده انتظامی استان ایلام از اجرای موفق مرحله بیست‌وپنجم طرح «آرامش در شهر» خبر داد و گفت: این طرح با محوریت مقابله قاطع با قاچاقچیان و توزیع‌کنندگان مواد مخدر و با هدف ارتقای احساس امنیت عمومی در سطح استان به اجرا درآمد.

برخورد ضربتی پلیس ایلام با شبکه‌های مواد مخدر / دستگیری ۱۶۵ متهم در طرح «آرامش در شهر»

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سردار جمال سلمانی فرمانده انتظامی ایلام اظهار کرد: مرحله بیست‌وپنجم طرح «آرامش در شهر» با مشارکت پلیس مبارزه با مواد مخدر و همکاری سایر یگان‌های انتظامی، به‌صورت هدفمند در نقاط مختلف استان ایلام عملیاتی شد.

وی با اشاره به مدت زمان اجرای این طرح افزود: این عملیات به‌مدت ۷۲ ساعت ادامه داشت که طی آن ۱۶۵ نفر از قاچاقچیان، خرده‌فروشان مواد مخدر و معتادان متجاهر شناسایی و دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی استان ایلام با تشریح دستاورد‌های این طرح تصریح کرد: مأموران انتظامی در جریان اجرای این مرحله موفق به کشف ۱۸ کیلوگرم انواع مواد مخدر، یک‌هزار و ۹۳۷ عدد قرص مخدر و روان‌گردان و همچنین یک‌هزار و ۶۷۰ سی‌سی شربت مخدر شدند.

 

سردار سلمانی در پایان با تأکید بر استمرار طرح‌های پاکسازی افزود: پلیس با جدیت و قاطعیت، تأمین امنیت پایدار و پاسخ به مطالبات به‌حق شهروندان را در اولویت قرار داده و اجرای این‌گونه طرح‌ها با قدرت ادامه خواهد داشت. وی از مردم خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

برچسب ها:
ایلام ناجا
پربازدیدترین آخرین اخبار