منوچهر متکی: ۷۰ درصد افکار عمومی جهان، شکست آمریکا در جنگ ۱۲روزه را پذیرفته‌اند + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۳۵۸۱
مشروح گفتگوی ویژه خبری؛

منوچهر متکی: ۷۰ درصد افکار عمومی جهان، شکست آمریکا در جنگ ۱۲روزه را پذیرفته‌اند + فیلم

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: ۷۰ درصد افکار عمومی جهان، شکست آمریکا در جنگ ۱۲روزه را پذیرفته‌اند و اغتشاشات اخیر ادامه جنگ ۱۲روزه نبود؛ بلکه خودِ همان جنگ ۱۲روزه بود.
منوچهر متکی: ۷۰ درصد افکار عمومی جهان، شکست آمریکا در جنگ ۱۲روزه را پذیرفته‌اند + فیلم

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ منوچهرمتکی  نماینده مجلس شورای اسلامی در یک گفت‌وگوی ویژه گفت: ۷۰ درصد افکار عمومی جهان، شکست آمریکا در جنگ ۱۲روزه را پذیرفته‌اند و اغتشاشات اخیر ادامه جنگ ۱۲روزه نبود؛ بلکه خودِ همان جنگ ۱۲روزه بود.

وی افزود: آن‌ها قصد داشتند کودتایی شبیه به ۲۸ مرداد به راه بیندازند، اما این توطئه ظرف دو سه روز زیر پای مردم درهم شکسته شد.

کد ویدیو
 

از دو هفته قبل یک تردیدی درباره جنگ آمریکا با ایران شاهدیم

نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو ویژه اظهارداشت: شکست جنگ ۱۲ روزه و شکست فتنه دی‌ماه از عوامل تردید آمریکا برای جنگ با ایران بود.

کد ویدیو
 

 هدف آمریکا از مذاکره، امتحان مجدد برای رسیدن به پیروزی پس از چند شکست است

وی بیان کرد: آمریکا تهدید نظامی را همراه با مذاکره پیش می‌برد و ترجیح نظام رسیدن به توافق از طریق مذاکره است. باید به افکار عمومی کشور و جهان این را ثابت کرد همچنین ۲۳ سال است که می‌گویند ما سلاح هسته‌ای داریم، اما نتوانسته‌اند ثابت کنند.

کد ویدیو

آمریکا در طول تاریخ خود شاهد حمله به پایگاه‌های نظامی‌اش نبود و ما برای اولین بار عین‌الاسد را زدیم

نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو ویژه تصریح کرد: نخبگان آمریکا باید فضای واقعی منطقه و برتری مقاومت را به ترامپ گوشزد کنند و کری در زمان برجام با اوباما تماس گرفت و گفت این اولین پیروزی ماست همچنین ترامپ از روز اول ریاست‌جمهوری تاکنون یک پرونده موفق نداشته است.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار