وقتي دانشجو قدر خودش را نداند، حتي در بوستان هم جايي نخواهد داشت
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۹۱۷

وقتي دانشجو قدر خودش را نداند، حتي در بوستان هم جايي نخواهد داشت

دانشجوياني كه غافل از قدر و منزلت خويش، كم‌كم در افكار عمومي بدحجاب‌ معرفي مي‌شوند، تعجب نكنند كه به بوستان هم راهشان نمي‌دهند.
گروه صنفي «خبرگزاري دانشجو»؛ تنها براي يك مدت كوتاهي مي‌خواستند توقف كنند تا از گرماي نيمروزي تنور اتوبوس نفتي رها شوند؛ سفر چند روزه با اتوبوس، دانشجويان را بي‌رمق كرده بود.
 
دانشجويان يكي يكي از اتوبوس پايين آمدند و به طرف استراحتگاه راه افتادند تا به خيال خودشان لحظاتي را در سايه‌هاي درختان و هواي آزاد سپري كنند، اما پارچه نوشته بزرگي به صراحت در ذيل مضموني گفته بود كه قلم پاي دانشجو در صورت ورود به بوستان خرد مي‌شود.
 
پارچه نوشته چنان سيلي محكمي بر گونه‌هاي غرور دانشجويان نواخت كه تمام چهره‌ها تا لحظاتي در شوكي تابستاني مبهوت شد و تازه فهميدند كه دوستانشان چه دسته‌گلي به آب داده‌اند كه سخيف‌ترين كلمات به استقبالشان آمده است.
 
برخي دانشجويان در خيابان‌ها، تفرجگاه‌ها، كوهستان‌ها و درياها چنان افتضاحاتي به بار آورده‌اند كه افكار عمومي اين قشر را تا حد لات‌هاي بي‌سروپا تنزل داده و هنجارشكنشان ناميده است.
 
اردوهاي مختلط رسمي و يا غيررسمي و دوستانه‌ دانشجوياني ديگر در هر كوي و برزن جار مي‌كشد و ناهنجاري را بر تن حتي كوره‌راه‌ها مي‌كوبد و محتواي كوله‌بارها و رهاورد سفرهايشان يك مشت دهن‌كجي به تمام فرهنگ‌ها تقديم مي كند.
 
دانشجوياني كه از اتوبوس پياده شده بودند در نهايت ناباوري عقبگرد تا سايه اتوبوس‌ها خزيدند و با گام‌هاي خسته دوباره از ركاب بالا رفتند و صندلي‌هاي داغ را كه دقايقي پيش رها كرده بودند باز هم در تمامي پيكر بي‌رمق‌شان احساس كردند. 
پربازدیدترین آخرین اخبار