نایب رئیس مجلس:
تعطیلات ما تمام شد / دولت وزرا را معرفی کند
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به سوال بسیاری از نمایندگان گفت: تعطیلی مجلس تمام شده و دولت دیگر بهانه ای برای عدم معرفی وزرا ندارد.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، محمدرضا باهنر در جلسه امروز با اشاره به پایان مهلت دولت برای معرفی وزرا، از دولت خواست تا فردا وزرای پیشنهادی را به مجلس معرفی کند.
بنا بر این گزارش، محمدرضا باهنر که در غیاب لاریجانی، اداره جلسه را برعهده داشت با بیان این که بسیاری از نمایندگان درباره وضعیت وزارتخانه هاي بي وزير از هیئت رئیسه سوال می کنند گفت: دولت به بهانه تعطیلی مجلس، معرفی وزرا را به تعویق انداخته است، اما حالا که مجلس شروع به کار کرده است بهانه ای برای دولت وجود ندارد.
وي گفت: از دولت می خواهیم سریع تر وزرای پیشنهادی را معرفی کند تا بررسی صلاحیت آن ها در دستور کار هفته آینده مجلس قرار گیرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا