مدیران حرفه‌ای برای بازنشستگی به تدوین پایان‌نامه موظف می‌شوند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۸۵۹۳
معاونت توسعه‌ مدیریت و سرمایه‌ انسانی رئیس‌جمهور:

مدیران حرفه‌ای برای بازنشستگی به تدوین پایان‌نامه موظف می‌شوند

معاونت توسعه‌ مدیریت و سرمایه‌ انسانی رئیس‌جمهور اعلام کرد که بزودی مدیران حرفه‌ای برای بازنشستگی به تدوین پایان‌نامه موظف می‌شوند.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، احمد بزرگیان با بيان اينكه بزودی مدیران حرفه‌ای برای بازنشستگی به تدوین پایان‌نامه موظف می‌شوند، گفت:در این طرح مدیران حرفه‌ای تجربیات خود را به صورت مکتوب مستند‌سازی می‌کنند، این اقدام می‌تواند توسط خود آنها یا به قلم نويسنده و از زبان مدير انجام شود.
 
بزرگيان با بیان این که این موضوع به زودی طی بخشنامه‌ای به سازمان‌های دولتی ابلاغ خواهد شد، در تشریح موضوع پایان‌نامه بازنشستگی مدیران حرفه‌ای گفت: متاسفانه هم‌اکنون با بازنشسته‌شدن مدیران تجربیات آنها نیز بایگانی می‌شود، این درحالی است که دنیا مبنا را بر استفاده از تجربیات مدیران اجرایی گذاشته است.
 
وی با بیان این‌که در این طرح مدیران حرفه‌ای تجربیات خود را به صورت مکتوب مستند‌سازی می‌کنند، گفت: این اقدام می‌تواند توسط خود آنها یا به قلم یک نویسنده از زبان مدیر انجام شود.
 
معاونت توسعه‌ مدیریت و سرمایه‌ انسانی رئیس‌جمهور با بیان این‌که هم‌اکنون در سطح ریاست جمهوری تجربیات روسای جمهور پیشین کشور از سوی یک مرکز به صورت مدون تنظیم شده و می‌شود، گفت: در سطح وزرا نیز برخی خودشان تجربیات و اقداماتشان را تدوین کرده‌اند، اما این کار باید به صورت سیستمی انجام شود.
 
بزرگيان با اشاره به شرایط ویژه و اتفاقاتی که نظام جمهوری اسلامی ایران طی 30 سال گذشته تجربه کرده و بحران‌هایی که کشور با آن مواجه شده است، گفت: برخی از این اتفاقات به گونه‌ای بوده که می‌توانسته یک نظام را از پا در بیاورد. در حالی که کشور ما با اتکا به مدیران توانمند خود همه آنها را به خوبی از سر گذرانده است، بنابراین استفاده‌نکردن از این تجربیات می‌تواند به ضرر ما باشد.
 
وي با تاکید بر این‌که مدیران دستگاه‌های مختلف، کارخانجات، سازمان‌ها، استانداران و معاونان آنها از جمله کسانی هستند که براساس این بخشنامه به تدوین تجربیات خود در قالب یک پایان‌نامه ملزم خواهند شد، افزود: در حال حاضر دانشگاه‌ها مدیریتی را تدریس می‌کنند که مبتنی بر علوم نظری است و برخی از اطلاعات آنها شاید به 100 سال قبل باز می‌گردد، این درحالی است که تجربه مبتنی بر واقعیت‌هاست و تدوین تجربیات مدیران حرفه‌ای این امکان را فراهم می‌کند که حتی تا پنج سال یک بار، علوم مدیریت دانشگاه‌ها نوسازی شود.

معاونت توسعه‌ مدیریت و سرمایه‌ انسانی رئیس‌جمهور با بیان این‌که به زودی تدوین پایان‌نامه بازنشستگی برای مدیران حرفه‌ای الزامی می‌شود، گفت: بر این اساس مدیران موظف می‌شوند که تجربیات خود را مدون کنند. هم‌چنین دولت امکاناتی در اختیار آنها قرار می‌دهد که این پایان‌نامه را تدوین کنند و آن را در اختیار دستگاه مدیریتی خود قرار دهند.
پربازدیدترین آخرین اخبار