هم‌افزايي اصولگرايان در اين دوره از انتخابات مجلس باید بيش از گذشته باشد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۹۲۶۴
دهقان در گفت‌وگو با «خبرگزاري دانشجو»:

هم‌افزايي اصولگرايان در اين دوره از انتخابات مجلس باید بيش از گذشته باشد

عضو هيئت رئيسه مجلس گفت: با وجود اختلاف سليقه بين اصولگرايان، به نظر مي‌رسد در هيچ دوره‌اي به اندازه انتخابات مجلس نهم امكان تحقق وحدت و هم‌افزايي بين اصولگرايان وجود نداشته است.  
 محمد دهقان در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با بيان اين مطلب كه با وجود اختلاف سليقه بين اصولگرايان شاهد اتحاد حداكثري آنها در انتخابات مجلس نهم خواهيم بود،‌ خاطرنشان كرد: در هيچ دوره اي امكان تحقق وحدت و هم افزايي اصولگرايان به اندازه مجلس نهم وجود نداشته است.


وي ادامه داد: ‌البته جمعي از اصولگرايان انتقاداتي به افرادي كه در جريان فتنه سكوت كرده اند، دارند، اما اين انتقادات نمي تواند موضوع وحدت را كه از سوي كميته داوري وحدت اصولگرايان دنبال مي‌شود، مخدوش كند.


عضو هيئت رئيسه مجلس با اشاره به اينكه وحدت در انتخابات پيش رو موضوع استراتژيك براي اصولگرايان محسوب مي‌شود، تصريح كرد: ما به وحدت از منظر تاكتيكي و انتخاباتي نگاه نمي كنيم.


دهقان با اشاره به اينكه هر گونه سهم خواهي، زياده خواهي و گروه گرايي مغاير با اصولگرايي است،اضافه كرد: به هيچ وجه قرار نيست كه افراد،‌گروه و حزب خود را به عنوان كانديداي اصلح برگزيند چرا كه ممكن است فردي اصلح باشد اما در هيچ كدام از گروهاي سياسي عضويت نداشته باشد.


وي تصريح كرد: آنچه موجب اعتماد مردم به اصولگرايي و كميته 8+7 مي شود، نگاه شايسته سالاري و ارزشي است.


عضو فراكسيون اصولگرايان با اشاره به اينكه شخصيت آيت الله مصباح بسيار والاتر از آن است كه به عنوان قطبي در برابر شخصيت هاي روحاني ديگر قرار گيرد، خاطرنشان كرد: آيت الله مصباح همواره اعلام كرده كه تشكيل جبهه پايداري انقلاب اسلامي مغايرتي با وحدت اصولگرايان و كميته 8+7 ندارد، لذا اظهاراتي مبني بر سهم خواهي جبهه و تشكلي خاص از اصولگريان كه از سوي رسانه هاي بيگانه و برخي از نيروهاي شكست خورده داخلي مطرح مي شود، پوچ و صرفا با هدف جلب نظر و توجه مردم به سوي خود است.


دهقان با بيان اين مطلب كه در خصوص تركيب كميته 8+7 نبايد هيچ گونه بگومگويي داشته باشيم، خاطرنشان كرد: البته ممكن است در اين زمينه انتقاداتي وارد باشد، اما بايد برخي از خواسته هاي خود را تنزل دهيم تا به وحدت اصولگرايان خدشه وارد نشود.


عضو هيئت رئيسه مجلس بيان داشت: البته در هيچ دوره اي به اندازه اين دوره امكان وحدت و هم افزايي بين اصولگرايان وجود نداشته، بنابراين اگر چنان چه انتقاداتي نيز در درون به كميته 8+7 وجود داشته باشد، به هيچ وجه به مصلحت اصولگرايان نيست كه اين موضوعات را رسانه اي كنند.

 
پربازدیدترین آخرین اخبار