کد خبر:۱۳۹۹۰۸
مديركل دفتر امور فرهنگي وزارت علوم خبر داد:
برگزاري چهارمين جشنواره ملي حركت در آبان ماه سال جاري
مدير كل دفتر امور فرهنگي وزارت علوم گفت: چهارمين جشنواره ملي حركت آبان ماه امسال با شركت انجمنهاي علمي دانشجویی دانشگاههای سراسر کشور برگزار می شود.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر جليل دارا با اعلام اين خبر افزود: از ابتداي سال جاري دبير خانه جشنواره آغاز به كار نمود و طي آن فرمهای ارسال آثار طراحي و به دانشگاههاي كشور فرستاده شد تا دانشگاه بتوانند در يك قالب مشخص و با مؤلفههاي يكسان آثار برگزيده خود را به دبيرخانه مركزي ارسال نمايند.
مديركل دفتر امورفرهنگي وزارت علوم خاطر نشان كرد: مرحله دانشگاهي اين جشنواره در بيش از 80 درصد دانشگاه از ابتداي ارديبهشت تا نيمه اول خرداد ماه برگزار شد كه در آن برگزيدگان جشنواره به دبير خانه مركزي معرفي و آثار آنها ارسال شد.
وي گفت: اكنون كميته داوري جشنواره با تشكيل گروههاي علمي و كميتههاي تخصصي از ابتداي مردادماه رسما شروع به فعاليت نموده است كه با توجه به حجم اثار ارسالي و ضروت بازنگري و داوري دقيق آثار اين امر قريب به یک ماه طول خواهد كشيد.
دكتر دارا افزود: پس از پایان داوري آثار ان شاءالله ساير كميتههاي جشنواره چون كميته اجرايي شروع به كار خواهند كرد تا بتوانيم چهارمين دوره اين جشنواره را در حد مطلوبتر و برتر از گذشته برگزار كنيم.
مدير كل امور فرهنگي وزارت علوم با اشاره به تغيير زمان برگزاري جشنواره از ارديبهشت ماه به آبان ماه گفت: در نشستهاي هم انديشي كه با حضور كارشناسان و دبيران شوراي دبيران انجمنهاي علمي برگزار شد بحث تغيير زمان برگزاري جشنواره مطرح شد و به تصويب رسيد.
دكتر دارا تصريح كرد: جشنواره ملي حركت يكي از مهمترين جشنوارههاي علمي فرهنگي در سطح دانشگاههاست كه دستاوردهاي علمي درخشاني را در پي داشته است لذا باتوجه به اين اهميت ملي مذاكراتي كه با دفتر همکاری های بین اللملی وزارت علوم انجام شده است و در تلاشيم تا بتوانيم در دورههاي بعد اين جشنواره را در سطح بين المللي و با حضور ديگر كشورها برگزار نماييم.
لینک کپی شد
گزارش خطا