بررسي مشكلات استان همدان در حوزه هاي آب، كشاورزي و مسكن
به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو»، در اين نشست كه بيش از 3 ساعت به طول انجاميد شركت كنندگان پيشنهادات و دلايل قانوني خود را براي توسعه بهبود و رفع موانع از بخش هاي آب و كشاورزي و مسكن استان همدان ارائه كردند .
همچنين اعضاي حاضر در اين جلسه روي هر يك از پيشنهادات مطرح شده در كارگروه به تبادل نظر پرداختند و دلايل و مستندات خود را براي مفيد و كارشناسي بودن پيشنهادات ارائه كردند و در نهايت تعدادي از آنها با تاييد رئيس جمهوري براي تصويب نهايي به جلسه استاني هيات دولت ارجاع شد.
كارگروه تخصصي در زمينه آب، كشاورزي و مسكن پيشنهاداتي را مطرح كرد كه از جمله مهمترين آنها چگونگي جمع آوري آب هاي جاري و استفاده بهينه از آنان جهت مصارف و توسعه پروژه هاي احداث فاضلاب شهري، نحوه جايگزين كردن روش هاي آبياري نوين به جاي روش آبياري سنتي بود .
همچنين در زمينه مسكن نيز پيشنهاداتي نيز ارائه شد كه از جمله مهمترين آنها نحوه واگذاري زمين هاي 99 ساله و چاره انديشي پيرامون برخي موانع پيرامون بود./انتهاي پيام/