مشروح مجلس یادبود شهدای خانواده امام شهید و رهبر معظم انقلاب اسلامی + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۹۰۹۶

مشروح مجلس یادبود شهدای خانواده امام شهید و رهبر معظم انقلاب اسلامی + فیلم

آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) که پیش‌تر از سوی رهبر شهید به‌عنوان «قبلۀ تهران» نامیده شده بود، با نظر مقام معظم رهبری و بیت معزز شهید، میزبان اولین مراسم رسمی یادبود شهدا شد.
مشروح مجلس یادبود شهدای خانواده امام شهید و رهبر معظم انقلاب اسلامی + فیلم

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مراسم یادبود شهدای والامقام خانواده رهبر معظم انقلاب اسلامی، شامل شهیده زهرا حداد عادل، شهیده سیده بشری حسینی خامنه‌ای، شهید مصباح‌الهدی باقری و شهیده زهرا محمدی گلپایگانی، امروز روزهای پنجشنبه از ساعت ۱۶ در مصلای امام علی(ع) حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) آغاز شد.

این مراسم معنوی به منظور گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر خانواده رهبر معظم انقلاب اسلامی تدارک دیده شده است.

سخنرانی حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان و​مداحی محمود کریمی، محمدرضا طاهری و حنیف طاهری​و در رثای این شهدای والامقام از دیگر برنامه‌های این مراسم خواهد بود.

آغاز مراسم یادبود شهدای خانواده امام شهید و رهبر معظم انقلاب اسلامی با تلاوت حامد شاکرنژاد

کد ویدیو

اگر چه امام خامنه‌ای نیست مجتبی‌اش هست

مدیحه‌سرایی مصطفی سماواتی در مراسم یادبود شهدای خانوادۀ امام شهید و رهبر انقلاب:

سلام بر علی و مجتبی خامنه ای، هزار مرتبه جانم فدای خامنه‌ای

مکن هراس ز دشمن پس از شهادت او، که هست زنده همیشه خدای خامنه‌ای 

اگرچه خامنه‌ای نیست نام او زنده است، برای دشمن سرسخت تیغ برنده است

اگرچه خامنه‌ای نیست قدرتش مانده، که خصم جانی ایران از این وطن رانده 

اگرچه خامنه‌ای نیست مجتبی‌اش هست، دوباره پرچم آزادگی گرفته به دست

کد ویدیو
 

پناهیان: هنوز مردم برای امام شهید عزاداری نکردند، عزاداری‌ها هر زمان آغاز شود دیگر پایان نخواهد داشت و اشک‌ها متوقف نخواهد شد

حجت الاسلام پناهیان در مراسم یادبود شهدای خانوادۀ امام شهید و رهبر انقلاب گفت: هنوز مردم ما برای امام شهید عزاداری نکردند این مجلس شاید آغاز عزاداری‌ها باشد ولی این عزاداری ما هم هر زمانی آغاز شود حتی برای امام شهید دیگر پایان نخواهد داشت.

وی افزود: نسلی که صدای امام خامنه‌ای شهید را شنیده است دیگر اشک او در سوگ این امام متوقف نخواهد شد و اگرچه تنها عامل تسلی بخش را خدا فرستاد برای این مردم و الا بعید بود مردم تحمل بکنند و آن رهبری فرزند بزرگوارشان بود که این فرزند بزرگوار وقتی به رهبری رسیدند یک عامل تسکین و تسلایی برای دل‌های مردم شد که مردم توانستند این مدت را صبر کنند ولی یا صاحب الزمان ما هنوز داغداریم و هنوز فرصت پیدا نکردیم این حماسه مقاومت را به پایان برسانیم و بنشینیم برای امام شهیدمان کامل گریه کنیم؛ امروز این مجلس مجلس سوگواری است.
کد ویدیو

ادامه دارد...

پربازدیدترین آخرین اخبار