بسیج سازندگی لرستان: ۱۷ سری جهیزیه و ۱۴ واحد مسکونی به محرومان اختصاص یافت
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۴۴۸۱

بسیج سازندگی لرستان: ۱۷ سری جهیزیه و ۱۴ واحد مسکونی به محرومان اختصاص یافت

مسئول بسیج سازندگی لرستان از اجرای گسترده برنامه‌های خدمت‌رسانی در دهه ولایت و امامت خبر داد و گفت: با مشارکت ۴۱۶ گروه جهادی و ۳۱۲ موکب مردمی، بیش از ۱۲۴ هزار پرس غذای گرم، ۴ هزار و ۴۷۲ بسته معیشتی و هزاران بسته حمایتی میان خانواده‌های نیازمند استان توزیع شد.

بسیج سازندگی لرستان: ۱۷ سری جهیزیه و ۱۴ واحد مسکونی به محرومان اختصاص یافت

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سجاد خلفوند، مسئول بسیج سازندگی لرستان، از اجرای گسترده برنامه‌های خدمت‌رسانی در دهه ولایت و امامت سال ۱۴۰۵ خبر داد و اظهار کرد: در فاصله عید سعید قربان تا عید سعید غدیر خم، خدمات متنوعی با مشارکت گروه‌های جهادی و مواکب مردمی در مناطق مختلف استان ارائه شد.

وی افزود: در این مدت چهار هزار و ۴۷۲ بسته معیشتی میان خانواده‌های نیازمند توزیع و ۱۲۴ هزار و ۲۷۰ پرس غذای گرم در نقاط مختلف استان طبخ و میان اقشار هدف توزیع شد.

مسئول بسیج سازندگی لرستان با اشاره به توزیع ۱۶۵ رأس دام قربانی و گوشت حاصل از آن میان خانواده‌های کم‌برخوردار، بیان کرد: یک‌هزار و ۳۸۴ دست پوشاک، چهار هزار و ۱۰۸ بسته گوشت قرمز و دو هزار و ۶۸ بسته گوشت مرغ نیز در اختیار خانوار‌های نیازمند قرار گرفت.

خلفوند با اشاره به خدمات درمانی ارائه‌شده در این ایام گفت: یک‌هزار و ۸۳۰ نفر از خدمات ویزیت رایگان بهره‌مند شدند و برای ۳۶۶ نفر نیز داروی رایگان تأمین و توزیع شد.

وی افزود: در حوزه حمایت‌های اجتماعی، ۱۷ سری جهیزیه به زوج‌های نیازمند اهدا شد و چهار مورد تأمین لوازم خانگی برای خانواده‌های کم‌برخوردار انجام گرفت. همچنین ۱۴ واحد مسکونی محرومان بازسازی و یک زندانی نیز آزاد شد.

مسئول بسیج سازندگی لرستان خاطرنشان کرد: در بخش فعالیت‌های عام‌المنفعه، ۳۶۷ نفر در پویش اهدای خون مشارکت کردند و ۶۸ هزار و ۷۵۰ قرص نان میان نیازمندان توزیع شد.

وی با بیان اینکه اجرای این برنامه‌ها با مشارکت گسترده گروه‌های مردمی انجام شده است، تصریح کرد: در دهه ولایت و امامت امسال، ۳۱۲ موکب و ۴۱۶ گروه جهادی در اجرای برنامه‌های مختلف خدمت‌رسانی به مردم مشارکت داشتند.

خلفوند همچنین از حمایت مالی برای تقویت فعالیت مواکب خبر داد و گفت: در آستانه عید سعید غدیر خم، ۲۰۰ میلیون تومان از سوی مجمع جهادگران سازمان بسیج سازندگی و قرارگاه عملیات جهادی پهنه‌ای خرم‌آباد برای پشتیبانی و تقویت برنامه‌های مواکب در سطح لرستان جذب و تخصیص یافته است.

پربازدیدترین آخرین اخبار