حضور 80 دانشجوي بسيجي در جلسه شوراي فرهنگي دانشگاه فردوسي مشهد
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از مشهد، اين جلسه در حالي برگزار شد كه بسياري از وعدههاي مسئولان اين دانشگاه اجرا نشده بود.
برپايه اين گزارش، دانشجويان بسيجي دانشگاه فردوسي در اعتراض به مديريت ضعيف دانشگاه در حوزههاي مختلف از جمله حوزه فرهنگي و عدم تطبيق عملكرد آنها با آرمانهاي انقلاب و رويه دولت نهم در دفتر رياست اين دانشگاه كه معاونان دانشگاه هم حضور داشتند به بيان مطالب خود پرداختند.
اين گزارش حاكي است، اين اقدام پس از آن صورت گرفت كه دانشجويان از روشهاي درج مقاله در نشريات، نامه نگاري، جلسات متعدد با مسئولان و .. به مطالبات خود نرسيدند.
لازم به ذكر است، دراين جلسه مقرر شد جهت پيگيري مطالبات، جلسه اي در روز يكشنبه سوم آذر ماه سال جاري در اين دانشگاه برگزار شود.
يادآور ميشود، در اين جلسه دانشجويان با پلاكاردهايي با مضمون «دولت خدمتگذار مدير خدمتگذار ميخواهد»، «دانشجو بايد آرمان خواه باشد»، «بخشنامهها و دستورالعملهاي قديمي آيه قرآن نيست كه نشود آن را عوض كرد» و «خميني شاهد باش ما اعتراض كرديم» در دست داشتند./انتهاي پيام/