دستیار هوشمند رئیس‌جمهور در مسیر شکل‌گیری است/ شروع فاز سوم پروژه هوش مصنوعی با همکاری دانشگاه‌ها+فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۸۶۷۳
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در جمع خبرنگاران:

دستیار هوشمند رئیس‌جمهور در مسیر شکل‌گیری است/ شروع فاز سوم پروژه هوش مصنوعی با همکاری دانشگاه‌ها+فیلم

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به شروع فاز سوم پروژه هوش مصنوعی با همکاری دانشگاه‌ها گفت: دستیار هوشمند رئیس‌جمهور در مسیر شکل‌گیری است.
افشین

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو افشین معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در مرحله اول، ما استفاده‌ها و قوانین و مقرراتی که در هر حوزه‌ای وجود دارد را به صورت هوشمند در اختیار مدیران ارشد قرار می‌دهیم؛ در مرحله دوم، این داده‌های جمع‌آوری‌شده برای سناریوسازی و کمک به تصمیم‌سازی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

وی افزود: از ۱۵ تیرماه فاز سوم پروژه با دانشگاه‌ها آغاز می‌شود؛ ما این پروژه را به عنوان یک پروژه زنده برای تمام وزارتخانه‌های دولت می‌بینیم تا در آینده بتوان از تجمیع اینها، دستیار هوشمند رئیس‌جمهور را ایجاد کرد.

افشین یادآور شد: برای این کار نیاز است داده‌ها به اندازه کافی وجود داشته باشند تا بتوان هوش مصنوعی را روی آنها سوار کرد.

وی در ادامه گفت: در وزارت نیرو نیز به همین شکل است و مهم‌تر از آن در وزارت نفت، پس از اقدامات انجام‌شده، پروژه هوشمندسازی توسط خود وزارت نفت آغاز شده است.

کد ویدیو

بازسازی زیرساخت‌های هوش مصنوعی کشور تا پایان سال در دستور کار قرار گرفت

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور افزود: در ادامه پروژه که از ۱۵ تیرماه با همکاری دانشگاه‌ها انجام می‌شود، تصمیم گرفتیم ۳۰ درصد مشارکت از طرف وزارتخانه‌ها باشد.

وی تصریح کرد: بخشی از زیرساخت‌ها در حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی آسیب دید، اما با قدرت بیشتر آن‌ها را بازسازی خواهیم کرد.

افشین تاکید کرد: با اطمینان عرض می‌کنم که زیرساخت‌ها در مدت کوتاهی و احتمالاً تا پایان سال به حالت قبلی بازخواهند گشت.

وی در ادامه گفت: همچنین سکوی ملی هوش مصنوعی از اول خردادماه مجدداً به سرویس بازگشته و تمامی این پروژه‌ها روی این سکو ارائه خدمات خواهند شد.

کد ویدیو

 

پربازدیدترین آخرین اخبار