کد خبر:۱۴۱۹۰۱
دوره آموزشی راویان نور/

حلوائیان: روش‌های نوین روایت‌گری باید در آموزش راویان مد نظر قرار گیرد

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبري در دانشگاه شاهد بر استفاده از روش‌های نوين در روایت گری تاكيد كرد و گفت: اين مسئله در مخاطب تاثير زيادي دارد و بايد در آموزش راويان مدنظر قرار گيرد.
به گزارش خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، حجت السلام حلوائیان در جمع دانشجویان شرکت کننده در دوره آموزشی راویان نور در مشهد با تاکید بر این که روش های جدیدی باید در روایت گری مد نظر قرار گیرد، خاطرنشان کرد: یکی از روش های نوین روایت گری استفاده از شعر و ادبیات عرفانی است که می تواند نقش موثری در مخاطب ایجاد کند.
 
همچنین وی به نحوه برخی روایت گری ها انتقاد کرد که صرفا به مطرح کردن مباحث احساسی و عاطفی روی آورده و مخاطب را از جایگاه فهم درک دور می سازند.

مسئول نهاد نمایدگی مقام معظم رهبري در دانشگاه شاهد تاکید کرد: کسانی که در این راه وارد می شوند باید آمادگی بلاهای زیادی را داشته باشند.
 
حجت الاسلام حلوائیان افزود: این که گفتیم الله اکبر و انقلاب کردیم به تنهایی برای رسیدن به بزم عشق کافی نیست و این تازه اول راه است و انسان باید در این مسیر آماده هر سختی و آزمایشی باشد.

وي در باره حسرت برخی جوانان و برخی راویان جوان جهت عدم حضور در زمان جنگ تحميلي انتقاد کرد و افزود: چرا بر زمانی که اختیارش به دست ما نبوده حسرت می خوریم و زمانی که در اختیار ماست از دست می دهیم.
 
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبري در دانشگاه شاهد بيان داشت: شهدا فدای قدوم مهدی فاطمه شدند و ما باید طوری عمل کنیم که در جوار آن حضرت و در راه ایشان به شهادت برسیم.

حجت الاسلام حلوائيان حرکت هایی این چنین در فضای دفاع مقدس را ارزشمند و این اردو ها را بهترین راه برای تربیت راوی و ایجاد یک همبستگی در شبکه راویان جوان عنوان کرد.

وي در پايان گفت: چنین دوره هایی باعث آشنایی راویان جوان با راویان با تجربه دفاع مقدس می شود که این خود کیفیت روایت گری جوانان را بالا مي برد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار