به گزارش «خبرگزاری دانشجو» از کردستان، حجت الاسلام سید کمیل باقرزاده، فرزند سردار باقرزاده، رئیس کمیته جستوجوی مفقودین و از طلاب فعال در فضای فکری و مجازی کشور در نهمین دوره آموزشی- تربیتی راویان نور شمالغرب کشور که در کردستان در حال برگزاری است، گفت: روایت گری یک عملیات فرهنگی است که در ایام خاصی راویان نور در اختیار راهیان نور قرار می گیرند و برای مخاطب خاص معارف و خاطرات دوران دفاع مقدس را روایت می کنند.
وی افزود: جریان روایت گری نباید جریانی باشد که در مکان و زمان خاصی و برای عده ای از مخاطبان خاص انجام شود؛ بلکه باید به یک جریان دائمی, موثر و جهتدار در بطن جامعه تبدیل شود.
این طلبه جوان تصریح کرد: امروز عرصه ای به نام فضای مجازی در اختیار داریم که باید بتوانیم در این عرصه نقش آفرینی کنیم.
سید کمیل باقرزاده بیان داشت: هدف دشمن در جنگ نرم تغییر باورها و ارزش های یک جامعه و حرکت آن به سمتی که خودش می خواهد است و در این راه دشمن از همه ابزارها برای تحقق هدفش استفاده می کند و فضای مجازی نیز یکی از این ابزارها است.
وی تاکید کرد: نباید گول ظاهر اسم فضای مجازی را بخوریم؛ بلکه باید بدانید در فضای مجازی امروز اتفاقات حقیقی اتفاق می افتد و تاثیر واقعی و حقیقی روی زندگی مردم دارد و در بستر فضای مجازی تحولات بزرگ اجتماعی در حال شکل گیری است.
وی آسیب های شبکه های اجتماعی را وقت کشی و انحراف اخلاقی عنوان کرد و گفت: تنها راهکار مقابله با این آسیب ها داشتن تقوا است.
سید کمیل باقرزاده فضای مجازی را بستری برای ترویج معارف دین و دفاع مقدس دانست و افزود: حضور موثر و هدفمند راویان به منظور تشریح و ترویج آموزه ها و ارزش های دفاع مقدس در فضای مجازی لازم و ضروری است.
این فعال عرصه فضای مجازی با بیان اینکه خلا اصلی فضای مجازی محتوای بی کیفیت آن است، افزود: با توجه به اینکه معارف دفاع مقدس ذاتا قابلیت جذب مخاطب را دارند این معارف می توانند این خلا را پر کنند.
وی تصریح کرد: شما دانشجویان و راویان که با معارف حقیقی دفاع مقدس آشنا هستید باید بتوانید از فرصت فضای مجازی در جهت نشر ارزشها و تولید محتوای موثر و هدفمند استفاده کنید.
باقرزاده گفت: رسالت راویان تبدیل کردن نام شهدا و یاد شهدا به فرهنگ ثابت جامعه و جریان سازی هدفمند در این راستا برای درگیر کردن مخاطب است.