ماجرای کنکور امسال و فشردگی امتحانات نهایی ؛ آزمون سراسری به تعویق می افتد؟
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۲۲۵۴۵

ماجرای کنکور امسال و فشردگی امتحانات نهایی ؛ آزمون سراسری به تعویق می افتد؟

در نامه جمعی از داوطلبین کنکور به دلایلی از جمله وضعیت جنگی و تقارن با ایام سوگواری و فشردگی امتحانات دلیل تعویق آزمون سراسری خواستار شده است.
کنکور

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، نامه جمعی از دواطلبین کنکور برای تعویق آزمون سراسری (کنکور) به دلیل فشردگی امتحانات نهایی به شرح ذیل است: 

بسم الله الرحمن الرحیم

ریاست محترم سازمان سنجش آموزش کشور

مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

با سلام و احترام.

همانطور که مستحضرید، امسال به دلیل شرایط خاص کشور، از جمله وضعیت جنگی و تقارن با ایام سوگواری اربعین حسینی، امتحانات نهایی با فشرده‌سازی بی‌سابقه و بازه‌های زمانی بسیار کوتاه برگزار می‌شوند.

این امتحانات که تأثیر ۶۰ درصدی بر آینده تحصیلی و شغلی دانش‌آموزان این مرز و بوم دارند، از اهمیت بالایی برخوردارند. فشردگی این امتحانات و عدم وجود فرصت کافی برای آمادگی، منجر به ایجاد فشار روانی شدید بر دانش‌آموزان شده و خود مصداق بارز نابرابری آموزشی است.

یکی از دلایل اصلی عدم تعویق امتحانات نهایی و نداشتن فرجه‌های مناسب، لزوم اتمام آنها سه هفته پیش از برگزاری آزمون سراسری (کنکور) است، مطلبی که اخیراً توسط وزیر محترم آموزش و پرورش نیز مطرح گردیده است.

لذا، با توجه به شرایط ذکر شده و لزوم رعایت عدالت آموزشی، از آن مقامات عالی‌رتبه تقاضا داریم با تعویق آزمون سراسری (کنکور) موافقت فرموده و زمان برگزاری آن را به تعویق بیندازید تا فرصت مناسبی برای دانش‌آموزان جهت آمادگی فراهم گردد.

با تشکر فراوان.

جمعی از دانشجویان، دانش‌آموزان، اولیا و فرهنگیان دغدغه‌مند

پربازدیدترین آخرین اخبار