اميدواريم جبهه پايداري مطالبات خود را تعديل كرده و در ساز و كار 8+7 حضور يابد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۲۴۶۶
جلالي در جمع خبرنگاران:

اميدواريم جبهه پايداري مطالبات خود را تعديل كرده و در ساز و كار 8+7 حضور يابد

سخنگوي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با بيان اينكه رايزني‌ها ميان جبهه پايداري و كميته 8+7 ادامه دارد، گفت: اميدواريم جبهه پايداري مطالبات خود را تعديل كرده و در ساز و كار 8+7 حضور يابد.  
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، سيد كاظم جلالي امروز در جمع خبرنگاران با بيان اين مطلب كه سرانجام ديكتاتوري و ديكتاتورها بركناري از قدرت است، گفت: متاسفانه علاوه بر ديكتاتوري قذافي، شاهد حضور نيروهاي بيگانه در ليبي مي باشيم كه اميدواريم با هوشياري انقلابيون، «نيروهاي ناتو» حركت انقلابي مردم را به نفع خود مصادره نكند.

وي با بيان اين مطلب كه ناتو طي سال‌هاي گذشته اشتباهات زيادي را در ليبي مرتكب شده است، خاطرنشان كرد: از اهداف ناتو، حفظ توازن بين نيروهاي انقلابي و قذافي بود؛ به طوري كه هر جا توازن به نفع انقلابيون به هم مي خورد تلاش مي كردند آن را به هم بريزند.

سخنگوي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با اشاره به اينكه بايد ملت ليبي حكومت را به دست بگيرند، گفت: اميدواريم هر چه زودتر شاهد برگزاري انتخابات آزاد و نوشته شدن قانون اساسي در اين كشور باشيم.

جلالي با بيان اينكه نبايد نيروهاي بيگانه وضعيت ليبي را پيچيده تر از اين كنند، تصريح كرد: ما قائل‌ايم امام موسي صدر زنده مي باشد و نزد دولت قذافي اسير است.
 
وي با بيان اين مطلب كه هيچ دروغي در خصوص وضعيت امام موسي صدر قابل قبول نيست، افزود: اميدواريم طي روزهاي آينده شاهد باشيم كه امام موسي صدر صحيح و سالم بين خانواده خود حضور يابد.

عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس ادامه داد: مسئوليت جان امام موسي صدر هم به عهده حكومت فعلي ليبي و هم به عهده نيروهاي خارجي در اين كشور است.

جلالي با اشاره به اينكه ما در مجلس هفتم و هشتم بحث امام موسي صدر را رايزني كرده و به جد پيگيري كرده ايم، گفت: متاسفانه دولت قذافي در برابر تمامي پيگيري‌هاي ما پاسخ‌هاي تكراري و غيرقابل پذيرش ارائه مي كند.

وي در خصوص كميته 8+7 نيز گفت: اين كميته ساز و كار موثري دارد؛ چرا كه شخصيت‌هاي همچون مهدوي كني و آيت الله يزدي محوريت آن را برعهده گرفتند و بايد اين محوريت را ستود.

عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس  اظهار اميدواري كرد كه كميته 8+7  نمايندگي همه جريانات اصولگرايي را داشته باشد و با قوت و شناخت، مسائل مربوط به انتخابات نهم را پيگيري كند.

جلالي در خصوص جبهه پايداري نيز افزود: صحبت‌ها ميان جبهه پايداري و كميته 8+7  ادامه دارد و اميدوارم جبهه پايداري مطالبات خود را تعديل كرده و در ساز و كار 8+7 حضور پيدا كند، البته بنده نيز در كميته 8+7 حضور دارم.

وي همچنين در خصوص تغيير نام ليگ برتر گفت: ليگ برتر بايد نام هميشه جاويد «خليج فارس» را داشته باشد.

عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس خاطرنشان كرد: تغيير نام ليگ، حركت نامطلوب و ناراحت كننده‌اي است و اميدواريم مسئولان مربوطه اين موضوع را به جد پيگيري كنند؛ چرا كه نبايد نام خليج فارس در داخل ايران هم مظلوم واقع شود. 
پربازدیدترین آخرین اخبار