هیچ بخش از منابع انسانی کشور نباید مورد غفلت قرار گیرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۲۷۶۰
وزير ورزش و جوانان:

هیچ بخش از منابع انسانی کشور نباید مورد غفلت قرار گیرد

وزیر ورزش و جوانان با بیان این که بهترین ذخایر ارزشمند هر کشوری منابع انسانی آن است گفت: هیچ بخشی از منابع انسانی کشور نباید مورد غفلت قرار گیرد.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، محمد عباسی اظهار داشت: ما باید بتوانیم از همه قابلیت های اجرایی، اداری، مردمی، اجتماعی و فرهنگی جامعه برای ایجاد توان برتر در جهت توسعه همه جانبه کشور در همه ابعاد استفاده کنیم.

وی با بیان این که بهترین ذخایر ارزشمند یک کشور برای توسعه، منابع انسانی آن کشور است افزود: ممکن است تعدادی از نظر جسمی توانایی های لازم را نداشته باشند اما همین افراد دارای استعداد های ارزشمند دیگری هستند.

محمد عباسي افزود: اگر استعداد های این افراد شناسایی و مورد توجه قرار گیرد این توجهات می تواند در جای خود مثمر ثمر قرار بگیرد.

وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد: در جریان ورزش که موجب سلامت روحی و جسمی همه انسانهاست می بینیم که توجه به استعداد های ویژه ما را در المپیک و پاراالمپیک در سطح جهانی به درجات بالایی رسانده است.

وی افزود: در این مسابقات تیم های معلولین ما در سطح بسیار عالی ظاهر شدند و صاحب مقامات خوبی شدند که در جای دیگر مثل آن دیده نشده است.

عباسی این امر را نتیجه توجه به استعداد های افراد دانست و تاکید کرد: نباید هیچ بخشی از منابع انسانی مورد بی توجهی قرار گیرد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار