مشكلات فني برق پرديس دانشگاه هرمزگان برطرف مي شود
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از بندرعباس، صادق وجداني ديروز در جلسه اي با رئيس دانشگاه هرمزگان در خصوص رفع مشكل فني برق دانشگاه هرمزگان گفت: دانشگاه و محيط دانشگاهي براي مردم هر جامعه اي بسيار مهم است و نبايد با چنين مشكلاتي گريبان گير باشد.
وي افزود: مشكل برق دانشگاه تنها به خود دانشگاه مربوط نميشود و بخشي از آن به صورت كلي است كه اميدواريم با همكاري هم اين مشكل مرتفع شود.
وجداني در ادامه به استفاده از كابلهاي زيرزميني اشاره كرد و گفت: استفاده از كابلهاي زيرزميني در دانشگاه هرمزگان به علت نزديكي به دريا، شرجي بودن هوا و قرار داشتن آن در مسير طوفان و گرد و غبار از بهترين راهكارها است.
احمد نوحه گر، رئيس دانشگاه هرمزگان در اين جلسه اظهار داشت: مشكل خرابي برق دانشگاه به يك معضلي تبديل شده كه دانشگاه بايد هر چند وقت يكبار، هزينه هنگفتي را متحمل شود كه اين معضل هم براي دانشگاه و هم براي دانشجو بسيار مهم است و تلاش ما بر آن است كه هرچه سريع تر اين مشكل برطرف شود.
وي در پايان اعلام كرد: دانشگاه هرمزگان آمادگي برگزاري كارگاه آموزشي براي كاركنان برق استان را داراست چرا كه وظيفه دانشگاه به عنوان دانشگاه مادر، تامين نيازهاي استان هرمزگان در زمينههاي علمي – پژوهشي و تربيت نيروي انساني است./انتهاي پيام/