کد خبر:۱۴۳۰۰۲۹
گزارش خبرنگار SNNTV از مدرسه شجره طیبه میناب:
ترامپ جنایتکار، جنایت حمله به مدرسه شجره طیبه را هوش مصنوعی خواند/ سند مظلومیت ایران همین مدرسه و دانشآموزان مظلوم آن هستند+ فیلم
مدرسه شجره طیبه میناب محل جنایت دشمن آمریکایی است که باعث شد ۱۶۸ دانشآموز مینابی از میان ما پر بکشند، به همراه معلمان و برخی از پدر و مادرانشان.
علی توسلی، خبرنگار SNNTV :ما هماکنون در کنار مدرسه شجره طیبه هستیم. مدرسه شجره طیبه میناب محل جنایت دشمن آمریکایی است که باعث شد ۱۶۸ دانشآموز مینابی از میان ما پر بکشند، به همراه معلمان و برخی از پدر و مادرانشان.
ترامپ جنایتکار هم مدعی شده بود که این مدرسه هوش مصنوعی است و اتفاقی نیفتاده است. جالب این است که وزیر خارجه آمریکا نیز دادگاه لاهه را محکوم کرده و تهدید کرده بود که در خصوص مدرسه شجره طیبه تحقیقاتی انجام شود؛ این اقدام میتواند باعث از کار افتادن این دادگاه شود.
سند مظلومیت مردم ایران همین مدرسه و این دانش آموزان مظلوم هستند.
لینک کپی شد
گزارش خطا