بهره برداري از 32 پروژه عمراني در هفته بسيج در همدان
عبدالرضا آزادي در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در همدان، با بيان اينكه رسالت بسيج تنها معطوف به دوران دفاع مقدس و كارهاي نظامي و دفاعي نيست، اظهار داشت: بسيج بعد از دوران دفاع مقدس براي پاسداري از انقلاب اسلامي توانست در زمينه هاي فرهنگي، اجتماعي و علمي كشور نقش آفرين باشد.
وي هفته بسيج را فرصت مناسبي براي بيان اهداف و كاركردهاي فعاليتي در نهاد مقدس بسيج دانست و خاطرنشان كرد: شعار هفته بسيج در سال جاري؛ تعالي همه جانبه سپاه و بسيج در سال نوآوري و شكوفايي است.
آزادي ادامه داد: براي برگزاري هر چه باشكوهتر برنامه هاي هفته بسيج 10 ستاد در مركز استان و شهرستان هاي تابعه تشكيل شده است.
وي از جمله برنامه هاي هفته بسيج در استان همدان را تجليل از قهرمانان و نخبگان، مسابقه وبلاگ نويسي، حماسه فرزندان ولايت، ديدار با خانواده هاي معظم شهداء، همايش و گردهمايي رزمي ذوالفقار، حماسه عزت و پايداري و اجراي آزمون پدافند غيرعامل ذكر كرد.
آزادي خاطرنشان كرد: در روز پنجم از هفته بسيج، بسيجيان و اقشار مختلف مردم در مراكز درماني دولتي، خصوصي و مطب پزشكان عضو بسيج به صورت رايگان ويزيت مي شوند. /انتهاي پيام/