کاهش نسبی دمای هرمزگان از چهارشنبه / افزایش وزش باد بر روی جزایر غربی استان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۱۹۵۳

کاهش نسبی دمای هرمزگان از چهارشنبه / افزایش وزش باد بر روی جزایر غربی استان

اداره‌کل هواشناسی هرمزگان اعلام کرد: با وجود تداوم هوای گرم و افزایش یک تا دو درجه‌ای دمای بیشینه در نقاط مختلف استان طی امروز، از روز چهارشنبه روند کاهش نسبی دما آغاز می‌شود و این شرایط تا پایان هفته ادامه خواهد داشت.
هواشناسی

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، اداره‌کل هواشناسی هرمزگان اعلام کرد: امروز سه‌شنبه (۳۰ تیرماه) با وجود آرام بودن نسبی شرایط جوی در ساعات صبح، از بعدازظهر ناپایداری‌های همرفتی در ارتفاعات استان به‌ویژه شهرستان بشاگرد تقویت خواهد شد.

 

بر اساس پیش‌بینی هواشناسی، آسمان استان صاف تا کمی ابری خواهد بود، اما در ساعات بعدازظهر رشد ابر‌های همرفتی در ارتفاعات با احتمال رگبار پراکنده باران، رعد و برق، تگرگ و تندباد لحظه‌ای دور از انتظار نیست.

 

همچنین بر روی جزایر غربی هرمزگان افزایش باد‌های شمال‌غربی پیش‌بینی شده و در برخی مناطق مرکزی استان نیز افزایش موقتی سرعت باد و وقوع گرد و غبار محتمل است؛ در همین راستا به شهروندان و گردشگران توصیه شده است از صعود به ارتفاعات و حضور در بستر رودخانه‌های فصلی خودداری کنند.

 

هواشناسی هرمزگان درباره وضعیت دریا نیز اعلام کرد: آب‌های خلیج فارس در ساعات صبح نسبتاً آرام خواهد بود، اما از بعدازظهر و شب محدوده غرب خلیج فارس و آب‌های اطراف جزایر کیش و لاوان مواج و متلاطم می‌شود؛ از این رو تردد شناور‌های سبک، صیادی و تفریحی در محدوده دریایی غرب استان باید با احتیاط انجام شود.

بر اساس این گزارش، شرایط ناپایدار جوی و دریایی تا روز چهارشنبه نیز در استان تداوم خواهد داشت.

 

از نظر دمایی نیز امروز دمای بیشینه در بیشتر مناطق هرمزگان بین یک تا دو درجه سانتی‌گراد افزایش می‌یابد و هوای گرم همچنان ماندگار خواهد بود، اما از روز چهارشنبه تا پایان هفته کاهش نسبی دمای بیشینه در سطح استان پیش‌بینی شده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار