شال سبز ماتمت، افتخار مادرت + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۵۷۹۷

شال سبز ماتمت، افتخار مادرت + فیلم

خانواده شهید عباس وحیدی از دلبستگی فرزندش به اربعین و آرزوی خادمی امام حسین(ع) می‌گویند؛ جوانی که چهار سال پیاپی در پیاده‌روی اربعین حضور داشت و سرانجام با شهادتش، مادر را به زیارت کربلا رساند. شهیدی که حتی با وجود اطلاع از احتمال حمله دشمن، حاضر به ترک محل خدمت نشد و تا آخرین لحظه در سنگر خود ماند.
شسیشسی

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مادر شهید عباس وحیدی در گفت‌وگو با SNNTV از علاقه عمیق فرزندش به مسیر اربعین و خدمت به زائران حسینی روایت کرد.

وی گفت: شهید عباس چهار سال پیاپی در پیاده‌روی اربعین حضور داشت و هر سال با شوق، کوله‌پشتی سفرش را خودم آماده می‌کردم.

مادر این شهید افزود: همیشه به او می‌گفتم خادم‌الحسین بودن، افتخار مادرت است. دوست داشتم با عشق امام حسین(ع) عاقبت‌به‌خیر شود و همین‌گونه هم از این دنیا رفت.

او ادامه داد: عباس همیشه می‌گفت مرا به کربلا می‌آورد؛ قسمت نشد با هم به این سفر بیاییم، اما در نهایت عباس مرا به کربلا آورد.

کد ویدیو

اگر امروز هم بود، باز هم پای رهبر و کشورش می‌ایستاد

پدر شهید جنگ رمضان در گفت‌وگو با SNNTV با بیان خاطره‌ای از روزهای پیش از شهادت فرزندش اظهار کرد: شب قبل از حمله، از محل کار به او اطلاع داده بودند که احتمال دارد این مجموعه هدف قرار بگیرد و اگر تمایل دارد می‌تواند مرخصی بگیرد، اما او این پیشنهاد را نپذیرفت.

وی افزود: شهید ترجیح داد در محل خدمت بماند و مسئولیتی را که بر عهده داشت رها نکند؛ چراکه همواره خود را در قبال کشور و مردم مسئول می‌دانست.

پدر این شهید با اشاره به دلبستگی فرزندش به زیارت اربعین و راه اهل‌بیت(ع) گفت: اگر امروز هم در میان ما بود، باز هم در همان مسیر قدم برمی‌داشت؛ پای رهبر، کشور و آرمان‌هایش می‌ایستاد و در مسیر زیارت کربلا حضور پیدا می‌کرد.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار