هفته بسيج قدرت سخت و نرم مردمي نظام جمهوري اسلامي ايران را به رخ جهانيان ميكشد
علي كياني در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در شهركرد، با تاكيد بر اينكه بسيج به عنوان عصاره مردم با سازماندهي در تمامي عرصه ها حضوري فعال و مقتدرانه دارد، تصريح كرد: به نمايش در آمدن قدرت سخت و نرم مردمي نظام جمهوري اسلامي ايران، دلگرمي و فخر و مباهات دوستان انقلاب و عصبانيت و نااميدي دشمنان انقلاب را به دنبال خواهد داشت.
وي افزود: بسيج دانشجويي با رويكرد فرهنگي، علمي و سياسي امروز در تمامي مراكز آموزش عالي حضوري فعال، چشمگير و اثرگذار دارد.
مسئول بسيج دانشجوي دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي استان چهارمحال و بختياري مهمترين برنامه هاي هفته بسيج دانشگاه هاي اين استان را پياده روي و كوهپيمايي دانشجويان و حضور در تپه نورالشهدا، ايجاد شادابي و نشاط همراه با كسب معنويت، برگزاري جشن بزرگ تولد بسيج دانشجويي در دانشگاه علوم پزشكي شهركرد، گردهمايي دانش آموختگان طرح ولايت با موضوع دين و علم، گردهمايي آسيب شناسي اصولگرايي با سخنراني دكتر زاكاني، برگزاري همايش حجاب در مركز علمي - كاربردي پيام شهركرد و برگزاري جلسه پرسش و پاسخ در خصوص طرح تحول اقتصادي در دانشگاه پيام نور فرخ شهر عنوان كرد.
كياني همچنين شركت دانشجويان نخبه و ممتاز بسيجي در گردهمايي علمي سپاه استان با ارائه ابتكار و اختراعات خود، ديدار دانشجويان با مسئولان نهادهاي نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها، گردهمايي و تجليل از ممتازان طرح هجرت، تقدير از دانشجويان ممتاز بسيجي مراكز آموزش عالي استان، غبارروبي و عطرافشاني مزار شهداي گمنام و ... را از مهمترين برنامه هاي هفته بسيج در دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي اين استان اعلام كرد./انتهاي پيام/