وزير تعاون:
2.5 ميليون فرصت شغلي تا دو سال آينده در كشور ايجاد مي شود
وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با تلاش و همت همه فعالان عرصه اقتصادی 2.5 میلیون فرصت شغلی جدید تا دو سال آینده در کشور ایجاد می شود.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، عبدالرضا شیخ الاسلامی در جشن خودکفایی 1900 خانواده مددجوی کمیته امداد استان البرز گفت: یک میلیون و 600 هزار فرصت شغلی پارسال در کشور ایجاد شد.
وي گفت : با استفاده از تجربیات پارسال در زمینه اشتغالزایی باید بیشترین بهره را برای افزایش فرصتهای شغلی برد.
وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: ایجاد این میزان فرصت شغلی در سال گذشته، امید به افزایش اشتغالزایی را در همه بوجود آورد و با توجه به این امر باید گامهای پیشرفت و ترقی بیشتری را برداشت.
شیخ الاسلامی با تاکید بر لزوم تقسیم کار بین همه دست اندر کاران ایجاد اشتغال گفت: تقسیم کار و همت بلند در مدیران، رسیدن به این هدف را تسهیل می کند.
وي افزود: با حضور، مشارکت و همدلی و تلاش مردم و صحنه گردانان عرصه اقتصادی می توانیم به سرعت به این هدف دست یابیم.
وزیرتعاون، کارو رفاه اجتماعی گفت: این افتخار ماست که مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) روی پای خود بایستند و زمام امور را به دست بگیرند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰