اجلاس گفتوگوي اديان «كمپ ديويد» ديگري عليه جهان اسلام است
به گزارش «شبكه خبر دانشجو»، در اين بيانيه آمده است: در حالي كه جهان شاهد پيام شكست قطعي ليبرال دموكراسي غرب و اعلام ورشكستگي جهان سرمايه داري كه سكان اصلي آن در دست سران استكباري آمريكاست، ميباشد، جهان اسلام به واسطه عده اي از پرخوران بي درد و غافل از مردم محاصره شده و گرسنگان غزه شاهد واقعه عجيب و غريبي بودند كه در آن جرقه كمپ ديويد ديگري عليه جهان اسلام زده شد.
اين بيانيه مي افزايد: خوان ضيافت اجلاس گفت و گوي اديان در حالي گسترانيده شده است كه در آن جلادان صبرا و شتيلا و قصابان ملت مظلوم فلسطين و لبنان و تروريستهاي بذات كه هنوز از سر پنجههاي آنان خون عماد مغنيه، شيخ ياسين و صدها زن و كودك بي گناه مسلمان جاري است، حضور يافته اند.
بسيج دانشجويي دانشگاههاي استان لرستان در اين بيانيه با اشاره به ملاقات حضوري پادشاه عربستان با غاصبان قبله اول مسلمين آورده است: شاه بي شان و منزلتي كه روزگاري داعيه ام القرايي اسلام را سر ميداد، با به رسميت شناختن هويت مجهول و جعلي رژيم صهيونيستي بي آنكه صداي سنگهاي انتفاضه را در مدت 60 سال بشنود به پاي صحبت صهيونيستها مينشيند تا بشنود كه دشمن شما ايران اسلامي است.
در اين بيانيه، بسيج دانشجويي دانشگاههاي لرستان ضمن اعلام انزجار از رژيم صهيونيستي با حمايت قاطع از دولت قانوني حماس از جامعه جهاني خواسته است كه هر چه سريعتر با پايان دادن به محاصره غزه قهرمان، رژيم غاصب اسرائيل را تحت فشار قرار دهند.
اين بيانيه در پايان با تاكيد بر حفظ يكپارچگي و وحدت كلمه بين كشورهاي اسلامي خاطرنشان كرد: هر يك از سران بي درد كه در پشت ميزهاي تزوير و زور بخواهند خواستههاي مردم قهرمان فلسطين را قرباني خواسته صهيونيستها كنند قطعاً به دست مردم بيدارشان به سرنوشت امضاكنندگان كمپ ديويد گرفتار خواهند شد و اين تازه عذاب دنياي آنان بوده و عقاب نهاييشان نزد خداوند قهار خواهد بود./انتهاي پيام/