پروژه‌های زیرساختی بویراحمد، دنا و مارگون با پیشرفت مطلوب در حال اجرا هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۸۵۰۹
نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون؛

پروژه‌های زیرساختی بویراحمد، دنا و مارگون با پیشرفت مطلوب در حال اجرا هستند

نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی با اشاره به آخرین وضعیت طرح‌های عمرانی و زیرساختی حوزه انتخابیه، گفت: پروژه‌های مهم از جمله پروژه مختار و طرح‌های حوزه راه با پیشرفت مطلوب در حال اجرا هستند.
بهرامی، نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمد بهرامی، نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی، در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت روز خبرنگار، با تبریک این روز به فعالان رسانه‌ای، از نقش خبرنگاران در آگاهی‌بخشی، هدایت افکار عمومی و پیشبرد توسعه کشور قدردانی کرد.

وی در ابتدای سخنان خود با گرامیداشت یاد خبرنگاران شهید و تقدیر از خانواده‌های آنان، از تلاش اصحاب رسانه و دست‌اندرکاران برگزاری این نشست تشکر کرد و گفت: خبرنگاران رسالت مهمی در اطلاع‌رسانی صحیح و آگاهی‌بخشی به جامعه بر عهده دارند و جایگاه آنان در پیشرفت کشور بی‌بدیل است.

نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون همچنین با قدردانی از مردم و نیروهای مسلح در حوادث اخیر کشور، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران روزهای سخت و کم‌سابقه‌ای را پشت سر گذاشت، اما ایستادگی مردم و اقتدار نیروهای مسلح موجب عزت و افتخار کشور در عرصه‌های بین‌المللی شد.

بهرامی با اشاره به سابقه فعالیت خود در دانشگاه یاسوج، گفت: ساخت این مجموعه از اواخر دهه ۷۰ با مسئولیت اینجانب آغاز شد و از صفر تا صد پروژه را مدیریت کردیم. همچنین یاد و خاطره مرحوم دکتر را که نقش مهمی در استقلال دانشگاه یاسوج و توسعه این مرکز علمی داشت، گرامی می‌داریم.

وی با تأکید بر اهمیت نقش رسانه‌ها در توسعه کشور افزود: اگر بخواهیم به توسعه واقعی دست پیدا کنیم، باید در حوزه فرهنگ و اطلاع‌رسانی سرمایه‌گذاری جدی داشته باشیم. آگاهی‌بخشی، هدایت افکار عمومی و اطلاع‌رسانی صحیح از مهم‌ترین وظایف رسانه‌هاست و کوتاهی در این حوزه، هزینه‌های سنگینی برای کشور به همراه خواهد داشت.

نماینده مجلس با اشاره به مشکلات خبرنگاران، گفت: فعالان رسانه‌ای به‌ویژه در استان‌ها با چالش‌هایی همچون مسائل معیشتی، اشتغال و رفاه مواجه هستند و مسئولان باید برای رفع این مشکلات برنامه‌ریزی کنند.

بهرامی در بخش دیگری از سخنان خود نسبت به انتشار برخی مطالب در فضای رسانه‌ای انتقاد کرد و اظهار داشت: متأسفانه بخش کوچکی از رسانه‌ها با تقطیع سخنان و انتشار ناقص مطالب، موجب انحراف افکار عمومی می‌شوند. انتظار داریم رسانه‌ها با رعایت امانت‌داری، سخنان مسئولان را به‌صورت کامل و دقیق منعکس کنند.

وی درباره برخی پروژه‌های عمرانی نیز گفت: در خصوص پروژه اتصال آزادراه و برخی طرح‌های زیرساختی، مستندات، زمان‌بندی و روند اجرای پروژه‌ها مشخص است و هیچ‌گاه منکر زحمات مدیران و مسئولان گذشته نبوده‌ایم. همه این پروژه‌ها حاصل تلاش مجموعه‌ای از مدیران و کارشناسان است.

نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون با بیان اینکه برخی پروژه‌های مهم از جمله پروژه مختار در حال اجراست، افزود: این طرح‌ها با پیشرفت مناسب در حال انجام هستند و گزارش عملکرد آن‌ها به اطلاع مردم خواهد رسید.

بهرامی در پایان از اصحاب رسانه خواست با تبیین درست پروژه‌های مهم و بیان واقعیت‌ها، زمینه آگاهی مردم را فراهم کرده و در رفع موانع توسعه استان نقش‌آفرینی کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار