سردار جلالی: خبرنگاران، روایتگر حماسه و مقاومت ملت ایران هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۹۳۶۷

سردار جلالی: خبرنگاران، روایتگر حماسه و مقاومت ملت ایران هستند

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با تأکید بر نقش رسانه‌ها در مقابله با جنگ ترکیبی دشمن گفت: خبرنگاران با صداقت، صراحت و پایداری، حافظان امنیت روانی جامعه و روایتگران حماسه و مقاومت ملت ایران هستند.
سیشیشس

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، در پیامی به مناسبت ۱۷ مرداد، روز خبرنگار، از تلاش‌ها و مجاهدت‌های اصحاب رسانه تقدیر کرد.

در این پیام آمده است: هفدهم مرداد یادآور مجاهدت کسانی است که قلم و تصویر را به سلاحی برای مقابله با جنگ ترکیبی دشمن تبدیل کرده‌اند. خبرنگاران به‌عنوان حافظان امنیت روانی جامعه، با صراحت صادقانه و پایداری عزتمندانه، راوی حماسه و مقاومت ملت شده و آن را ماندگار کرده‌اند.

سردار جلالی با اشاره به نقش رسانه‌ها در شرایط کنونی افزود: امروز که دشمن از رسانه به‌عنوان ابزاری برای کتمان حقیقت و ترویج باطل استفاده می‌کند، رسالت خبرنگاران سنگین‌تر از گذشته است؛ چراکه باید در برابر عملیات رسانه‌ای و خبری دشمن، با ابزار خبر و اطلاع‌رسانی صحیح مقابله کرد.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عرصه رسانه، به‌ویژه شهید محمود صارمی، تصریح کرد: خون شهدای خبرنگار نشان می‌دهد مسیر اطلاع‌رسانی و دفاع از حقیقت، مسیری ارزشمند و ماندگار است.

وی در پایان تأکید کرد: سازمان پدافند غیرعامل کشور حرمت قلم و جایگاه خبرنگاران را پاس می‌دارد و از خداوند متعال برای اصحاب رسانه، ثبات قدم و پایداری در مسیر حق و حقیقت مسئلت دارد.

پربازدیدترین آخرین اخبار