آثار ترجمه در جشنواره مطبوعات پذیرفته می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۰۵۸
دبیر هجدهمین جشنواره مطبوعات:

آثار ترجمه در جشنواره مطبوعات پذیرفته می‌شود

مترجمان حوزه مطبوعات و خبرگزاری‌ها می‌توانند آثار خود را جهت داوری و احراز رتبه شایسته، به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو» یوسف غروی قوچانی دبیر هجدهمین جشنواره مطبوعات ضمن اعلام مطلب فوق افزود: با صلاحدید معاون محترم امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مقرر گردید برای مراعات حقوق آن دسته از همکاران مطبوعاتی و رسانه‌ای که در حوزه ترجمه متون خارجی به ویژه از زبان‌های عربی و انگلیسی به زبان فارسی فعالیت دارند، آثار ترجمه این همکاران در دبیرخانه جشنواره پذیرفته شود.
 
وی اظهار داشت: نحوه ارسال آثار این دسته از همکاران، با سایر خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای، تفاوتی ندارد و این عزیزان می¬توانند از طریق سایت جشنواره، پست و یا به صورت حضوری، اقدام نمایند و لازم است که ترجمه چاپ شده یا درج شده در روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها را همراه با اصل نوشته و مقاله به زبان اصلی به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
 
غروی قوچانی در پایان به شرکت کنندگان در جشنواره هجدهم توصیه کرد: علیرغم اینکه مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره سی ام مهر ماه به اتمام می‌رسد، با این حال به همکاران رسانه‌ای توصیه می‌کنیم منتظر روزهای پایانی نشوند و هرچه زودتر نسبت به ارسال آثار خود به دبیرخانه اقدام نمایند.
پربازدیدترین آخرین اخبار