۶ طلای آسیایی برای وزنه‌برداری اردبیل
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۱۰۰۷

۶ طلای آسیایی برای وزنه‌برداری اردبیل

کاروان وزنه‌برداری استان اردبیل با درخشش مهسا بهشتی و طا‌ها نوجوان در مسابقات قهرمانی آسیا، موفق به کسب ۶ مدال طلا و ثبت ۴ رکورد جدید در سطوح آسیایی و جهانی شد.
۶ طلای آسیایی برای وزنه‌برداری اردبیل

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مهسا بهشتی، وزنه‌بردار نوجوان اردبیلی، در مسابقات قهرمانی آسیا در تاشکند، موفق به کسب سه مدال طلا در دسته ۷۷+ کیلوگرم نوجوانان شد وی در تمام مراحل رقابت، عملکردی قابل‌قبول ارائه داد و عنوان قهرمانی این دسته را به خود اختصاص داد.

بهشتی در حرکت یک‌ضرب، هر سه تلاش خود را با مهار وزنه‌های ۱۰۶، ۱۰۸ و ۱۱۳ کیلوگرم پشت سر گذاشت و با ثبت رکورد ۱۱۳ کیلوگرم، مدال طلای یک‌ضرب را کسب کرد.

در حرکت دوضرب، این وزنه‌بردار نوجوان، وزنه‌های ۱۳۶ و ۱۴۲ کیلوگرم را بالای سر برد و در تلاش سوم، وزنه ۱۴۸ کیلوگرمی را مهار کرد تا دومین مدال طلای خود را قطعی نماید.

بهشتی در مجموع دو حرکت، با رکورد ۲۶۱ کیلوگرم در جایگاه نخست ایستاد و سومین مدال طلا را دریافت کرد و رده‌بندی نهایی وی در دسته ۸۶ کیلوگرم جوانان، متعاقباً پس از برگزاری مسابقات آن دسته اعلام خواهد شد.

طا‌ها نوجوان، دیگر نماینده نوجوان ایران در دسته ۹۵+ کیلوگرم، با ثبت چهار رکورد در سطوح آسیا و جهان، سه مدال طلا به دست آورد وی در یک‌ضرب با مهار وزنه‌های ۱۶۵، ۱۷۰ و ۱۷۶ کیلوگرم، ضمن کسب طلا، رکورد‌های این رده سنی را در آسیا و جهان جابه‌جا کرد.

طا‌ها در دوضرب، وزنه‌های ۲۰۵ و ۲۱۵ کیلوگرم را مهار کرد و با مجموع ۳۹۱ کیلوگرم، طلای مجموع را از آن خود نمود رکورد ۲۱۵ کیلوگرم او در دوضرب، رکورد‌های دوضرب و مجموع جهان را نیز بهبود بخشید دو وزنه‌بردار اردبیلی با این عملکرد، نام استان و کشور را در مسابقات تاشکند مطرح کردند.

پربازدیدترین آخرین اخبار