تصادف در امامزاده هاشم ۴ فوتی و ۴ مصدوم داشت
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۴۸۷۹

تصادف در امامزاده هاشم ۴ فوتی و ۴ مصدوم داشت

سخنگوی مرکز اورژانس گیلان از وقوع تصادف در منطقه امامزاده هاشم رشت خبر داد و گفت: این حادثه ۴ فوتی و ۴ مصدوم بر جای گذاشته است.
تصادف

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علیرضا پورسان، سخنگوی مرکز اورژانس گیلان از وقوع تصادف بین یک دستگاه کامیون و ۲ دستگاه سواری در منطقه امامزاده هاشم رشت خبر داد و گفت که این حادثه چهار کشته بر جای گذاشت.

وی اظهار کرد: گزارشی مبنی بر وقوع تصادف بین یک دستگاه کامیون و دو دستگاه خودروی سبک در جاده قدیم امامزاده هاشم، محدوده روستای اسکولک به مرکز اورژانس ۱۱۵ اعلام شد.

سخنگوی مرکز اورژانس گیلان ادامه داد: بلافاصله پس از دریافت گزارش، نزدیک‌ترین تیم‌های عملیاتی اورژانس ۱۱۵ به محل حادثه اعزام شدند و اقدامات لازم برای ارزیابی و ارائه خدمات درمانی به مصدومان در محل انجام شد.

پورسان بیان کرد: بر اساس آخرین اطلاعات دریافتی، این حادثه چهار فوتی و چهار مصدوم بر جای گذاشته که یکی از مصدومان دچار آسیب نخاعی شده است.

برچسب ها:
گیلان تصادف
پربازدیدترین آخرین اخبار