آقای پزشکیان! بن‌بست نمایی ممنوع
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۵۸۸۵
گزارش|

آقای پزشکیان! بن‌بست نمایی ممنوع

کمترین انتظار مردم از مسئولان این است که فراموش نکنند علی رغم تمام مشکلات، نباید به گونه‌ای سخن بگویند ترجمه آن، بن بست نمایی نسبت به آینده کشور تلقی شود.
f

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «کسی با تحلیل‌ها یا بیان‌هایی سخن بگوید که نتیجه‌اش خالی کردن دل مردم باشد، این کار یک جرم است»؛ این بخشی از سخنرانی رهبر شهید انقلاب در ۲۱ آذر ۱۴۰۳ در دیدار با اقشار مختلف مردم بود که صراحتا بر مسئله امیدآفرینی و پرهیز از ایجاد یاس و ناامیدی از سوی برخی در داخل کشور تاکید کردند.

تاکید رهبر شهید انقلاب نسبت به این موضوع درحالی بود که حدود ۳ ماه از روی کار آمدن دولت چهاردهم گذشته بود و در همان برهه نیز برخی اظهارنظر‌های سیاسیون نسبت به مشکلات داخلی، واکنش رهبر انقلاب را از تریبون رسمی درپی داشت.

شاید هنوز یادمان نرفته باشد که از همان ابتدای روی آمدن دولت چهاردهم، کلیدواژه‌هایی از قبیل «پول نداریم»، «کاری نمی‌شود کرد»، «از کجا بیاوریم حقوق بدهیم؟»، «با این شرایط نمی‌توان کشور را اداره کرد»، و...، جزء ادبیات اصلی رئیس جمهور در محافل خصوصی و جلسات عمومی بود؛ به طوری که حتی در جلسه رای اعتماد به وزرای کابینه چهاردهم نیز همین ادبیات از سوی مسود پزشکیان در صحن علنی مجلس مطرح شد و واکنش منفی برخی از نمایندگان را درپی داشت.

آقای پزشکیان! بن‌بست نمایی ممنوع

آقای پزشکیان! بن‌بست نمایی ممنوع

آقای پزشکیان! بن‌بست نمایی ممنوع

آقای پزشکیان! بن‌بست نمایی ممنوع

پربازدیدترین آخرین اخبار