تصویب ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای مدول دوم تصفیهخانه فاضلاب اردبیل
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مهدی مرادجو، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل در حاشیه نمایشگاه هفته دولت با تبریک این هفته و هفته وحدت، اظهار کرد: شرکت آب و فاضلاب استان در حوزه خدمترسانی به مردم شریف و ولایتمدار استان اردبیل، در هر دو بخش آب و فاضلاب گامهای مؤثر و مبارکی برداشته است.
وی افزود: ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای حوزه تصفیهخانه فاضلاب اردبیل به تصویب سازمان برنامه و بودجه کشور رسیده و فرآیند آن در حال حاضر در بانک ملی استان در دست پیگیری است که با انعقاد قرارداد، انشاءالله مدول دوم تصفیهخانه فاضلاب اردبیل در ۲۲ بهمنماه امسال به بهرهبرداری خواهد رسید.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل با اشاره به آخرین وضعیت پروژه رینگ آب شهر اردبیل تاکید کرد: این پروژه در مجموع ۲۵ کیلومتر است که تاکنون ۲۱ کیلومتر از آن اجرایی شده و ۴ کیلومتر باقیمانده نیز با تصویب اعتبارات، ظرف دو ماه آینده تکمیل و مورد بهرهبرداری کامل قرار میگیرد.
مرادجو در ادامه به وضعیت پروژههای نهضت ملی مسکن در حوزه آب و فاضلاب پرداخت و تصریح کرد: اقدامات بسیار خوبی در این حوزه انجام شده و زیرساختهای آب و فاضلاب طرح نهضت ملی مسکن در اکثر شهرستانهای استان به اتمام رسیده است؛ هماکنون نیز در سایت نهضت ملی مسکن شهید سلیمانی، پیمانکاران آب و فاضلاب در چندین جبهه کاری بهصورت شبانهروزی در حال فعالیت هستند و امیدواریم تا پایان آبانماه، مسائل و زیرساختهای آب و فاضلاب این پروژه را بهطور کامل به اتمام رسانده و افتتاح کنیم.
وی ادامه داد: با پیگیریها و حمایتهای استاندار محترم اردبیل، اعتبارات بسیار خوبی برای بخشهای باقیمانده نهضت ملی مسکن تأمین شده است که با تزریق این منابع، انشاءالله تا ۲۲ بهمنماه شاهد افتتاح ۳ هزار واحد مسکن ملی در سطح استان خواهیم بود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل در خصوص پایداری آب شرب و احداث مخزن ذخیره عنوان کرد: پروژه پایداری آب شرب توسط شرکت آب منطقهای در حال اجراست؛ در همین راستا، منبع و مخزن ذخیره آب در ورودی شاماسبی هماکنون به پیشرفت فیزیکی ۶۵ درصدی رسیده و طبق اعلام مجموعه آب منطقهای، این مخزن تا پایان مهرماه به بهرهبرداری میرسد.