کد خبر:۱۴۴۶۸۶
داد وستد 255 میلیون سهم در بورس اوراق بهادار
255 میلیون سهم به ارزش 721 میلیارد و 121 میلیون ریال امروز در بورس اوراق بهادار داد و ستد شد.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، شاخص کل در معاملات امروز با 353 و نه دهم واحد افزایش در مقایسه با روز گذشته کاری به 26 هزار و 714 و چهار دهم واحد رسید.
همچنین شاخص آزاد شناور با 567 و شش دهم واحد افزایش به 35 هزار و 160 و سه دهم واحد، شاخص بازار اول با 320 و چهار دهم واحد افزایش به 22 هزار و 787 و هفت دهم واحد، شاخص بازار دوم با 215 و یک دهم واحد افزایش به 31 هزار و 487 و سه دهم واحد، شاخص صنعت با 171 و شش دهم واحد افزایش به 20 هزار و 233 و هفت دهم واحد و شاخص 30 شرکت بزرگ هم با 22 و نه دهم واحد افزایش به هزار و 681 و هشت دهم واحد رسید.
سهام سرمایه گذاری مسکن، فولاد خوزستان، سرمایه گذاری ملت، بیسکوییت گرجی، توکا فولاد، گروه صنایع بهشهر ایران، بانک پاسارگارد، بانک انصار و نورد قطعات فولادی در معاملات امروز دارای بیشترین افزایش قیمت بود.
سهام چرخشگر، سیمان کردستان، تراکتور سازی ایران، ماشین سازی نیرو محرکه، کمباین سازی ایران، باما، معادن منگنز ایران، کارتن مشهد و لیزینگ صنعت و معدن هم در معاملات امروز بیشترین کاهش قیمت را داشت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰