سردار کرمی: بعد از نقض تفاهم‌نامه توسط آمریکا اعلام کردیم یک موشک بزنید ۱۰ تا می‌زنیم/ ملت ایران از هیچ قدرتی واهمه ندارد + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۷۸۹۲

سردار کرمی: بعد از نقض تفاهم‌نامه توسط آمریکا اعلام کردیم یک موشک بزنید ۱۰ تا می‌زنیم/ ملت ایران از هیچ قدرتی واهمه ندارد + فیلم

فرمانده نیروی زمینی سپاه گفت: بعد از آنکه تفاهم‌نامه نوشته شد و آمریکا زیر میز مذاکره زد اعلام کردیم یک موشک بزنید ۱۰ تا می‌زنیم و این اتفاق افتاد.
سردار کرمی

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار محمد کرمی، فرمانده نیروی زمینی سپاه در مراسم گرامیداشت هفته وحدت در زاهدان گفت: امروز پرچم نبی مکرم اسلام در دستان ملت بزرگوار ایران است و امروز ملت ایران پیشتاز امت اسلامی است.

وی افزود: امروز همه آزادی‌خواهان دنیا، حتی مسیحی‌ها، به ملت ایران افتخار می‌کنند؛ ملتی که مقابل ظلم و این همه جنایت ایستاده است و از هیچ قدرتی هم واهمه ندارد. چرا؟ چون ما خدا را داریم. خدا را که داریم، یعنی همه عالم را داریم. خدا را که داریم، به قدرت لایزال الهی وصلیم و غیر از قدرت الهی، قدرتی نمی‌بینیم؛ بنابراین از هیچ قدرتی واهمه نداریم.

 

کد ویدیو

آمریکا در جنگ ۱۲ روزه درخواست آتش‌بس کرد و پای میز مذاکره آمد، اما زیر میز مذاکره زد

فرمانده نیروی زمینی سپاه بیان کرد: سال‌هاست که آمریکا، رژیم صهیونیستی و جبهه باطل برای مقابله با جبهه حق به میدان آمده‌اند، اما در همه طراحی‌ها ناموفق بوده‌اند؛ چون با اراده الهی مواجه بودند.

وی ادامه داد: در جنگ ۱۲ روزه، دشمنان با این تصور که ملت ایران و انقلاب اسلامی ضعیف شده‌اند، حمله گسترده رژیم صهیونیستی را با همه ابزار و امکاناتش آغاز کردند. فرماندهان عزیز ما را ترور کردند و تعدادی از این عزیزان به همراه خانواده‌شان به شهادت رسیدند. تعدادی از این عزیزان به شهادت رسیدند، اما ملت و نیرو‌های مسلح محکم ایستادند.

سردار کرمی تصریح کرد: در جنگ ۱۲ روزه، وقتی رژیم صهیونیستی دچار شکست شد، آمریکای جنایتکار به کمکش آمد و بعد از بمبارانی که انجام داد اعلام آتش‌بس کرد، آنها درخواست آتش‌بس داشتند، ما که نداشتیم. آنها آمدند مذاکره، اما چه کسی زد زیر میز مذاکره؟

 

کد ویدیو

 

بعد از آنکه تفاهم‌نامه نوشته شد و آمریکا زیر میز زد اعلام کردیم یک موشک بزنید ۱۰ تا می‌زنیم و همین اتفاق افتاد

 

کد ویدیو

 

پربازدیدترین آخرین اخبار