قیمت طلا و دلار افزایشی شد / نرخ طلا و دلار امروز
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، قیمت طلای ۱۸ عیار (۷۵۰) امروز به ۲۱ میلیون و ۶۵۶ هزار و ۲۰۰ تومان رسید.
قیمت طلای ۲۴ عیار نیز ۲۸ میلیون و ۸۷۲ هزار تومان اعلام شد.
هر مثقال طلا در بازار تهران ۹۳ میلیون و ۸۱۰ هزار تومان قیمتگذاری شد و اونس جهانی طلا نیز ۴۴۵۵ دلار معامله شد.
حباب سکه امروز شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵
حباب سکه امامی امروز یک میلیون و ۹۰۳ هزار تومان اعلام شد. حباب سکه بهار آزادی نیز ۵ میلیون و ۲۸۳ هزار تومان است. حباب نیمسکه ۸۵۳ هزار تومان، حباب ربعسکه ۴ میلیون و ۵۴۶ هزار تومان و حباب سکه گرمی ۲ میلیون و ۲۱۵ هزار تومان اعلام شده است.
پیش بینی افزایش قیمت طلا و دلار
از طرفی با بالا رفتن ریسکهای سیاسی و نگرانی از تشدید تنشهای منطقهای، تقاضا برای دلار و طلا بهعنوان داراییهای امن را بیشتر کرده است و از طرف دیگر ابهام درباره مذاکرات، تحریمها و آینده درآمدهای ارزی، انتظارات تورمی را تقویت کرده و بخشی از نقدینگی را به بازار ارز و طلا کشانده است.
باید یادآور شد که عرضه محدود ارز و افزایش تقاضای احتیاطی و تجاری نیز به رشد دلار کمک کرده است.
طلای داخلی امروز از دو متغیر «نرخ دلار» و «اونس جهانی» اثر گرفت؛ بنابراین حتی اگر اونس جهانی در یک روز کاهش یابد، رشد دلار میتواند قیمت طلای ایران را بالا ببرد.
در معاملات امروز ۷ شهریور، دلار آزاد با حدود ۵۴۰۰ تومان افزایش به محدوده ۲۰۶ هزار تومان رسید.
خلاصه اینکه محرک اصلی افزایش امروز طلای داخلی، رشد دلار بوده؛ اما روند صعودی چند هفته اخیر از ترکیب افزایش ریسک سیاسی، تورم انتظاری و قیمت بالای طلای جهانی ناشی شده است.