دشمن 40 میلیارد دلار برای کنترل و هدایت خیزش های منطقه اختصاص داده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۰۷۳
معاون راهبردی ستاد فرماندهی کل قوا:

دشمن 40 میلیارد دلار برای کنترل و هدایت خیزش های منطقه اختصاص داده است

معاون راهبردی ستاد فرماندهی کل قوا گفت: دشمن در کشورهای منطقه برنامه دارد و برای اینکه بتواند حرکت های منطقه را کنترل کند و در مسیری که می خواهد هدایت کند، حدود 40 میلیلارد دلار اختصاص داده است.  

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سرلشکر ایزدی ديروز در حاشیه مراسم یادواره شهید کاوه و شهدای عملیات کربلای 2 در جمع خبرنگاران تصریح کرد: اتفاقاتی که ر علیه متحدان جمهوری اسلامی انجام شده، در واقع استفاده از فرصت بوجود آمده است که می خواهند علیه حرکت های منطقه، چرخش ایجاد کنند.

وي در پاسخ به سوالی درباره نشانه های تاثیر انقلاب اسلامی بر بیداری اسلامی در منطقه با اشاره به اینکه بهترین چیزی که می توان آن را دریافت کرد، نمادهایی است که از این حرکت ها خود را نشان می دهد، گفت: وقتی در میدان آزادی قاهره صدها هزار نفر نماز را برگزار می کنند، و یا در لیبی اعلام می کنند که ما شعارمان نه شرقی و نه غربی است و ما اسلامی هستیم، و یا در یمن شعارها، شعارهای اسلامی است و یا در بحرین هم تظاهراتشان در زمان برگزاری مراسم مذهبی است، برای انسانی با کمترین بصیرت هم کاملا مشخص است که این حرکت ها، متاثر از یک عمق اسلامی است.

معاون راهبردی ستاد فرماندهی کل قوا در عین حال تصریح کرد: دشمن همان طور که می خواست انقلاب اسلامی را منحرف کند، در این کشورها هم برنامه دارد و برای اینکه بتواند این حرکت ها را کنترل کند و در مسیری که می خواهد هدایت کند، حدود 40 میلیلارد دلار اختصاص داده است.

ایزدی تاکید کرد: تمام این کارها کف بر آب است و ان شاالله خاورمیانه اسلامی بر مبنای پرچم لااله الا الله در منطقه ایجاد خواهد شد.

وي درباره رفتارهای اخیر ترکیه نیز گفت: اگر حرکتی در ترکیه انجام شود، که از منافع ملل مسلمان منطقه و ملت ترکیه حمایت کند، جمهوری اسلامی با آن موافق است اما حرکت هایی که حضور استکبار جهانی را تثبیت کند و یا امکانی برای آنها فراهم آورد، جمهوری اسلامی با آن مخالف است.

معاون راهبردی ستاد فرماندهی کل قوا تصریح کرد: موضع ما به صورت کلی این است که آنچه که منافع ملل مسلمان منطقه را تامین کند، جمهوری اسلامی حامی آن است.

ايزدي در پاسخ به سوالی درباره آمادگی نیروهای مسلح با اشاره به تجربه دفاع مقدس و پشتوانه میلیونی مردمی در عقبه نیروهای مسلح تاکید کرد: جمهوری اسلامی آمادگی پاسخگویی به هر تهدیدی را دارد.

وی افزود: کنگره های کاخ استکبار جهانی در منطقه در حال فروریختن است.

معاون راهبردی ستاد فرماندهی کل قوا ادامه داد: آنچه که مهم است آن است که مسیری که در این چند سال اخیر با اتحاد تحت لوای ولایت حضرت امام و مقام معظم رهبری به پیش رفته ایم، باید تداوم پیدا کند و ما نباید بگذاریم که به دشمن به درون دژ مستحکم جمهوری اسلامی نفوذ کند و وحدت ما را خدشه دار کند.

ايزدي تصریح کرد: باید از تمام امکاناتی که فراهم شده، صیانت شود و ما ان شاالله مسیر پیشرفت و تعالی را طی مي کنیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار