وزير نفت:
سالانه 100 میلیارد دلار از پارس جنوبى عاید کشور مي شود
قاسمی با تاکید بر شتاب بخشی به اجرای طرحهای صنعت نفت به ویژه در میدان مشترک پارس جنوبی، گفت: هم اکنون توسعه فازهای باقیمانده پارس جنوبی در دست اجراست که با اتمام آنها شاهد درآمد یکصد میلیارد دلاری در سال خواهیم بود که می تواند زیرساخت های کشور را بسازد.
به گزارش گروه سياسي«خبرگزاري دانشجو»به نقل از پايگاه اطلاع رسانی دولت، وزیر نفت در نشست هیئت مدیره شرکت ملی حفاری ایران در اهواز افزود: برای تحقق پروژه های توسعه ای زمینه فراهم است و با تامین منابع مالی، توسعه طرح ها با اولویت میدان های مشترک در دستور کار قرار می گیرد.
قاسمی با بیان این که چند میدان مهم دیگر نیز داریم که لازم است برای آنها برنامه ریزی کنیم، گفت: نقش شرکت ملی حفاری ایران در برنامه های توسعه ای وزارت نفت بی بدیل و تعیین کننده است.
وزیر نفت موفقیت های شرکت ملی حفاری ایران را حاصل هماهنگی، همدلی، تلاش و کار جهادی کارکنان و مدیران این شرکت خواند و گفت: کارهای بزرگی در 30 سال گذشته در این شرکت صورت گرفته که قابل قدردانی و لازم است بخش خصوصی از این تجربیات بهره گیری و استفاده کند.
قاسمی نگهداشت نیروی انسانی، توسعه میدان های نفتی، افزایش دکل های حفاری به ویژه دریایی، توجه بیش از پیش به بومی سازی و ساخت داخلی قطعات و تجهیزات صنعت نفت را مورد تاکید قرار داد.
گفتني است وزیر نفت که شامگاه چهارشنبه (16شهریور) برای سفر کاری دو روزه به مناطق نفت خیز جنوب سفر کرده بود، پیش از این نشست در جلسه ای با حضور سید جعفر حجازی، استاندار خوزستان، درباره تعهدهای وزارت نفت در زمینه اجرای پروژه های مصوب سفرهای استانی هیئت دولت به استان خوزستان گفت وگو و تبادل نظر کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰