مرحله دوم رزمايش نيروي هوايي ارتش در تبريز برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۴۴۰

مرحله دوم رزمايش نيروي هوايي ارتش در تبريز برگزار شد

 مرحله دوم از سومین رزمایش نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با عنوان فداییان حریم ولایت در دومین روز خود در تبریز انجام شد.
 به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، سخنگوی سومین رزمایش فداییان حریم ولایت با بيان اينكه  خصوص  این رزمایش را استفاده از هواپیماهای ساخت داخل بیان کرد و افزود: هواپیماهای تاکتیکی ترابری C130 نیز در این رزمایش حضور دارند.
 
 امیر سرتیپ دوم خلبان حسین چیت فروش افزود: سومین مرحله از این رزمایش هم از روز 22 شهریور با انجام پروازهای تاکتیکی و رهاسازی مهمات واقعی و جنگی اعم از موشک های هوا به هوا، هوا به زمین اجرا می شود و طی این مرحله جنگنده های مختلف نیروی هوایی ارتش به سمت اهداف ثابت و متحرک شلیک خواهند کرد.
 
وی گفت: در صورت مساعد بودن وضعیت جوی و آب و هوای منطقه ، این مرحله از رزمایش به مدت سه روز به مرحله اجرا در خواهد آمد.
 
امیر سرتیپ دوم خلبان حسین چیت فروش افزود:مرحله پایانی رزمایش نیز با بازگشت نیروها به پایگاه های مبدا همراه خواهد شد.
پربازدیدترین آخرین اخبار