بانکی پور: آمار خوابگاه‌های متاهلی به ۲۵۰۰ واحد رسید/ هدف‌گذاری برای ساخت ۵۰ هزار واحد+ فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۴۴۲۹
در گفتگو با SNNTV:

بانکی پور: آمار خوابگاه‌های متاهلی به ۲۵۰۰ واحد رسید/ هدف‌گذاری برای ساخت ۵۰ هزار واحد+ فیلم

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت:تاکنون حدود ۲ هزار واحد خوابگاه متأهلین ساخته شده و اخیراً نیز در هفته دولت ۵۰۰ واحد دیگر به این ظرفیت اضافه شده است.
بانکی پور

امیر حسین بانکی‌پور، نماینده مجلس شورای اسلامی، در گفت‌و‌گو با SNNTV با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که در این قانون مورد پیگیری قرار گرفت، ساخت خوابگاه‌های متأهلین در دانشگاه‌ها بود.

 

وی افزود:تاکنون حدود ۲ هزار واحد خوابگاه متأهلین ساخته شده و اخیراً نیز در هفته دولت ۵۰۰ واحد دیگر به این ظرفیت اضافه شده است.

 

بانکی‌پور با اشاره به هدف‌گذاری وزارت علوم برای توسعه خوابگاه‌های متأهلین گفت: وزیر علوم هدف‌گذاری ساخت ۵۰ هزار واحد خوابگاه متأهلین را اعلام کرده است و امیدواریم این هدف‌گذاری در عمل نیز محقق شود.

 

نماینده مجلس ادامه داد: امروز در ستاد ازدواج دانشگاهیان مقرر شد کارگروه ویژه‌ای برای پیگیری ساخت خوابگاه‌های متأهلین تشکیل شود تا این موضوع هم در مرکز و هم در استان‌ها به‌صورت جدی دنبال شود و توجه ویژه‌ای به توسعه این خوابگاه‌ها صورت گیرد.

 

وی با بیان اینکه برخی نهاد‌ها می‌توانند در تحقق این هدف نقش مؤثری داشته باشند، گفت: به نظر می‌رسد ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، بنیاد مستضعفان و شهرداری‌ها می‌توانند نقش بسزایی در ساخت خوابگاه‌های متأهلین ایفا کنند.

 

بانکی‌پور با اشاره به ظرفیت‌های قانونی برای تأمین منابع ساخت این خوابگاه‌ها بیان کرد: در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و همچنین قوانین بودجه سنواتی، ظرفیت‌هایی برای این موضوع در نظر گرفته شده است. دانشگاه‌ها می‌توانند از زمین‌های در اختیار خود استفاده کنند و حتی از ظرفیت تهاتر نیز برای پیشبرد این طرح بهره بگیرند.

 

وی افزود: همچنین مقرر شده است ۱۰ درصد از بودجه اختصاصی دانشگاه‌ها و ۱۰ درصد از بودجه تملک دارایی‌های سرمایه‌ای آنها برای ساخت خوابگاه‌های متأهلین هزینه شود.

 

نماینده مجلس در پاسخ به پرسشی درباره زمان‌بندی تحقق این هدف‌گذاری گفت: هدف‌گذاری اعلام‌شده از سوی وزیر علوم، ساخت ۵۰ هزار واحد تا سال ۱۴۰۷ است. با این حال، تاکنون حدود ۲ هزار واحد ساخته شده و ۵۰۰ واحد دیگر نیز در هفته دولت به این ظرفیت اضافه شده است.

 

بانکی‌پور ابراز امیدواری کرد با تشکیل کارگروه ویژه و استفاده از ظرفیت دستگاه‌ها و منابع قانونی، روند ساخت خوابگاه‌های متأهلین شتاب بیشتری بگیرد و هدف‌گذاری ۵۰ هزار واحدی محقق شود.

 

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار